Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Stavíte dům? Zbystřete své smysly

14. dubna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Pro stavbu rodinného domu potřebujete správně vybrat nejen stavební materiál na hrubou stavbu, ale i mnohé další prvky, bez kterých nelze stavbu domu dokončit. Společnost HELUZ, největší český výrobce cihelných produktů, připravila na tuto sezónu speciální šekovou knížku, s níž ušetříte za okapy, izolační omítku, okna a další výrobky a služby.  

Šeková knížka od HELUZu obsahuje pečlivě vybrané firmy, jejichž služby a výrobky se uplatní právě při stavbě rodinných domů. Výrobce cihelných bloků HELUZ staví na více než sto třicetileté tradici, jeho produkty jsou prověřené časem a také mnoha spokojenými stavebníky a rodinami. „To vše nás zavazuje k té nejlepší kvalitě výrobků a služeb poskytovaných našim zákazníkům. Proto jsme do šekové knížky velmi důkladně vybrali další firmy, které při stavbě domu umí svými produkty a službami pomoci. Tyto firmy poskytují lidem, kteří staví dům z cihel HELUZ, speciální bonusy a výhodné nabídky. Tím šetříme peněženky našim zákazníkům, prostě jim dáváme něco navíc,“ vysvětluje Miroslav Mařík, marketingový manažer společnosti HELUZ.

Autor: www.heluz.cz

S HELUZem postavíte kompletní hrubou stavbu za dobré peníze

Dobrá volba stavebního materiálu vám může ušetřit nemalé peníze na provozních nákladech. Záleží na obvodové konstrukci domu, způsobu vytápění a větrání.  Důležitou vlastností jsou tepelněizolační parametry materiálů pro obvodové zdivo. Cihly HELUZ Family a Family 2in1 splňují náročné požadavky na nízkoenergetické, pasivní či nulové domy. Díky těmto cihlám nemusíte už dům zateplovat, ušetříte peníze a čas.

Autor: www.heluz.cz

Důležitou součástí hrubé stavby je komín. Také ten si můžete pořídit od HELUZu. Komínový systém s unikátní cihelnou tvarovkou a tenkostěnnou vložkou ze speciální keramiky už nepotřebuje žádnou další tepelnou izolaci jako jiné komíny. Zároveň je použitelný pro všechny druhy paliv a téměř všechny druhy spotřebičů. Komín HELUZ Izostat Duo nyní pořídíte za cenu běžného šamotového komínu.

Autor: www.heluz.cz

HELUZ dává vždy něco navíc

Při stavbě z cihel HELUZ můžete využít šekovou knížku s výhodnou nabídkou dalších potřebných výrobků a služeb pro dokončení vaší stavby. Díky ní budete mít okna s trojsklem za cenu dvojskla, zdarma tepelněizolační omítku na pokrytí 10 – 15 m2 zdiva i okapy ke střeše na celý dům a zvýhodněné finanční služby. Nabízí se možnost čerpat slevu na typový projekt rodinného domu či získat luxusní mobilní telefon zdarma.  

Autor: www.heluz.cz

Bonusy budou nadále přibývat, proto zbystřete své smysly a sledujte www.heluz.cz/sekova-knizka-heluz

Video se připravuje ...