Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nechcete každých pět let kupovat dětský nábytek? Vyberte si ten, který vydrží!

4. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Představy o nábytku do dětských pokojů rozdělují české rodiny na dvě poloviny. První z nich preferuje celomasivní dětský nábytek z přírodního dřeva, druhá nábytek z kvalitních laminovaných ekodřevotřískových desek. To, co české rodiny spojuje, je zájem o vybavení dětských pokojů, které dlouho vydrží.

Kvalitní materiál je základem! Zejména pokud jde o ekodřevotřísku věnujte velkou pozornost, kde byla vyrobena. Pokud v České republice nebo v Německu, můžete si být stoprocentně jisti, že se jedná o opravdu kvalitní materiál, který splňuje veškeré zdravotní předpisy.

Autor: Montero

„Čeští a němečtí výrobci jsou tvrdě nastaveni na kontroly a nedovolí si někde pochybit,“ zdůrazňuje český výrobce nábytku Vladimír Kubeš a popisuje, jak se pozná kvalitní výrobek:  „Když zvednete ekodřevotřísku vyrobenou u nás, ucítíte objemovou hmotnost materiálu. Vezmete-li ekodřevotřísku vyrobenou jinde, bude ve většině případů lehčí. A to proto, že obsahuje méně dřeva a více lepidla.“ Zvláště při výběru nábytku pro děti je potřeba si uvědomit, co kupujeme. Český výrobce dětských pokojů Montero je zárukou kvalitního nábytku s trvalou hodnotou.

Autor: Montero

 

Záleží jen na vás, jaký materiál zvolíte. Počítejte i s tím, že vaše děti porostou a s nimi může růst i jejich pokoj. Pro nejmenší jsou určeny textilní doplňky - v nabídce je celá škála stanů, závěsů a chráničů, které z obyčejné postele vykouzlí pro děti jejich vlastní domeček, v němž mohou prožít kousek své fantazie. Po odstranění textilních doplňku dostáváte plnohodnotný studentský pokoj. Další dobrou "vychytávkou" jsou tzv. rostoucí postele, možnost rozebrat patrové postele na dvě samostatná lůžka nebo tzv. posuvné postele.

Autor: Montero

Pokud patříte k těm, kteří dávají přednost smrkovým celomasivním pokojům, určitě vás zaujme řada Kalimero. Nábytek je vyroben v konstrukčním pojetí první republiky. Postele je možné doplnit o skluzavku a u patrových postelí je možný boční přístup na horní postel.

Autor: Montero

Do řady dětských pokojů z kvalitní ekodřevotřískové laminované desky s vysoce odolnými ABS hranami patří typ Petr/Petra s praktickým 3D využitím skříní a komod. Součástí řady je velmi zajímavé řešení patrové postele s psacím stolem a skříní. Velmi oblíbené skluzavky s „bunkrem“ a schody s úložným prostorem obsahuje řada Donald. Tato řada vyniká širokou škálou patrových postelí včetně kombinací se skříněmi. Pro starší děti a studenty je vhodná nábytková řada Paříž vyráběná z kvalitní ekodřevotřískové desky dýhované přírodní dýhou. Je to moderní a lehké provedení nadčasového pokoje. Vyrábí se v barvě americký ořech v kombinaci s bíle lakovanými plochami.

Autor: Montero

Vyberte si z široké nabídky dětských a studentských pokojů na www.montero.cz.

Video se připravuje ...