Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Už žádné stěhováky při objednání nového nábytku

21. ledna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Rozhodli jste se pro nový nábytek, nebo si nově vybavujete byt či dům?

Přemýšlíte, kde koupit kvalitní sedací soupravu, skříně, psací stůl a další nábytek a přitom šetřit čas i peníze? Pokud si správně zvolíte dodavatele nábytku ušetříte peníze za dopravu a nemusíte ani shánět stěhováky pro odnesení nábytku, vybalení a smontování jednotlivých kusů.

Autor: Montero

Zvláště pokud nemáte zrovna po ruce šikovného pomocníka, oceníte služby výrobce českého značkového nábytku Montero. Nemusíte se bát, že vám před domem zastaví dodávka s vaší novou postelí a skříněmi do ložnice, řidič je vyloží na chodník, nechá vás podepsat protokol o předání a odjede. Firma Montero poskytuje kvalitní full servis. Zajistí vynošení nábytku přímo do bytu nebo domu, smontuje ho a pomůže s rozmístěním v interiéru. I problém co se starým nábytkem má jednoduché řešení. Pracovníci firmy Montero zajistí jeho likvidaci. Kam s krabicemi a obaly, ve kterých přivezli nový stůl, židle nebo postele? Ani s tím si nemusíte lámat hlavu: „Ušetřili jsme spoustu starostí a také času. Donesli nám nábytek přímo do bytu, smontovali ho, obaly si odnesli. A bylo uklizeno,“ pochvaluje si Tereza z jižních Čech.

Autor: Montero

Váš rodinný či firemní rozpočet ušetří na dopravě nábytku, ta je po celé České i Slovenské republice ZDARMA. Řidiči jsou přímo firemními zaměstnanci, takže vezou „vlastní“ zboží, což se pozitivně projevuje na přístupu a komunikaci se zákazníkem. Nábytek má firma Montero v pětadevadesáti procentech skladem. Díky tomu vám ho dovezou během několika dní. Pokud si objednáte do středy jakéhokoliv týdne, budete mít nábytek doma do ptáku týdne následujícího.

Více informací na www.montero.cz

Video se připravuje ...