Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ideální dům pro ženy? Šatna jako ze Sexu ve městě a koupelna pro chlapa

Zapomeňte na svůj rozpočet, zavřete oči a představte si, jak by měl vypadat dům nebo byt vašich snů.
9. prosince 2013 | 08:00

Zapomeňte na svůj rozpočet, zavřete oči a představte si, jak by měl vypadat dům nebo byt vašich snů. Krb, centrální vysavač, obří koupelna, růžová zahrada…

Většina z nás se krčí v panelákovém bytě, ty šťastnější mají dům. Ale málokterá z nás ho má do puntíku podle svých představ. Přiznejte se, máte obrovskou samostatnou šatnu? Jednu koupelnu pro sebe a druhou pro manžela? Kuchyň s varným ostrůvkem? To jsou totiž podle nové studie Ekonomických staveb tři věci, po kterých ženy nejvíc touží. Tedy co se týče bydlení.

Jsme praktické i romantické

Když si Carrie ze Sexu ve městě vybojovala obrovskou samostatnou místnost na oblečení a boty, chápaly jsme ji všechny. To by se nám líbilo. Taková velká praktická šatna se totiž vždycky hodí. Stejně jako centrální vysavač, nebo pracovna. Ale naše ženská duše si zároveň přeje romantický krb, podlahové topení, francouzská okna, zahradu a bazén. Přesně tyhle atributy by měl mít vysněný byt většiny z nás. Alespoň podle průzkumu.

Že o něčem takovém se vám může jen zdát? Nevadí. Hlavně když bydlíte s lidmi, které milujete.

Správné bydlení je pro kvalitu života, zdraví a pohodu stejně důležité jako zdravá výživa, správný životní styl nebo oblékání.
Autor: profimedia.cz

Autor: MAJ
Video se připravuje ...