Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Navštivte největší veletrh bydlení a designu FOR INTERIOR 2013.

16. září 2013 | 09:19
Prezentace klienta |

Již od čtvrtka 26. září se Praha znovu stane hlavním městem nábytku, interiéru, dekorací a designu. Čtvrtý ročník stále oblíbenějšího veletrhu FOR INTERIOR bude probíhat v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech až do neděle 29. září a tradičně budou k vidění nejzásadnější trendy v oblasti bydlení. Souběžně se uskuteční veletrhy FOR DECOR & PRESENT a FOR GASTRO & HOTEL.

Premiéry nových značek a unikátních produktů
Téměř 500 vystavovatelů představí své novinky z oblasti bydlení, bytových doplňků, dekorací, dárků, a gastronomie. Výrobci a obchodníci Vám nabídnou veletržní slevy i výrobky na míru do vašeho interiéru. Uvidíte mnohé novinky. V expozici společnosti JASYKO s.r.o. si nenechte ujít premiéru nového modelu 90“ 3D LCD TV SHARP LC-90LE757E. Tato monumentální televize s úhlopříčkou 229 cm nadchne každého náročného diváka, ale i milovníky sportovních přenosů jedinečným podáním obrazu a využitím nejnovějších technických fines.

Autor: FOR INTERIOR

 

Přineste si plánky a fotografie svých interiérů
Architekti z Czech Deco Teamu vám poradí s návrhem Vašeho interiéru. Seznámí vás také s týmem dvaceti nejvýznamnějších dodavatelů v různých oblastech vybavení interiérů, to vše v hale č. 6 na ploše 1 200 m2. Poprvé se představí i mladé německé designové studio, které získalo na domácích německých výstavách ocenění za svou práci.

Autor: FOR INTERIOR


Soutěže, autogramiády nebo tvůrčí dílny
Pro návštěvníky je připravena velká hra „Podzimní favorit veletrhů“, která na základě jejich hlasů rozhodne o nejpopulárnějším exponátu. Ten, kdo se nejvíce přiblíží správné odpovědi na doplňkovou otázku, získá hlavní cenu soutěže - poukaz na sestavu koupelnového nábytku Dřevojas v ceně 50 000 Kč. Hodnotné ceny nabídne i firma ZEPTER či BUKOTEC formou dárků a poukazů na služby. V expozici By Dara Rolins, s.r.o., která zastupuje na našem trhu řadu renomovaných výrobců interiérového vybavení z celého světa, se můžete těšit i na setkání se zpěvačkou. Modistická škola Hany Škorpilové v rámci Prague Patchwork meetig vás naučí, jak vytvářet kloboučky a další vlasové ozdoby.

Autor: FOR INTERIOR
 

 

Kuchařské i cukrářské show s ochutnávkami
Italští mistři z Národní školy pizzařů SNIP nabídnou pravou křupavou italskou pizzu a další kousky jako Pizza Free style. Asociace kuchařů a cukrářů ČR se postará o kulinářské show. Nebudou chybět ochutnávky vín z kolekce Skoupil, likérů a destilátů Jan Becher, čajů Basilur, vody FROMIN z doby ledové, těch nejlepších italských zmrzlin a čokoládových dezertů.

Autor: FOR INTERIOR

 

To musíte zažít! Stáhněte si vstupenku se slevou!

Naplánujte si návštěvu veletrhů FOR INTERIOR, FOR DECOR&PRESENT a FOR GASTRO&HOTEL. Kdy: 26.9.-29.9.2013, kde: PVA EXPO PRAHA, jak: metro C, stanice Letňany. Mobilní aplikace PVA EXPO PRAHA „Veletrhy v kapse“ vám usnadní orientaci na výstavišti, zobrazí vystavovatele nebo zajímavé exponáty, obsahuje podrobné mapky expozic, přehled doprovodných programů a mnoho dalších funkcí.

Autor: FOR INTERIOR

 Více na www.forinterior.cz, www.facebook.com/abf.veletrhy.bydleni

Související články
Video se připravuje ...