Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Využijte předsezónní ceny bazénů! Vyberte si ten pravý a užijte si léto

15. května 2013 | 18:38
Prezentace klienta |

Vadí Vám přeplněná koupaliště se špinavou vodou? Pořiďte si bazén vlastní! Právě teď je nejlepší doba. Předsezónní slevy snížily ceny na minimum a výběr je velký.

Zákazníky oblíbený e-shop Sportnanetu.cz vám právě teď přináší kompletní nabídku rodinných i dětských bazénů vč. spousty novinek pro letošní rok. Včasným nákupem můžete předejít problémům s vyprodanými populárními tipy v hlavní sezóně a navíc ušetřit až několik tisíc korun! K akčním nadzemním bazénům teď navíc obdržíte DOPRAVU ZDARMA!

V oválném bazénu BestwayFast Set se díky snadné montáži můžete koupat už za pár chvil
Autor: Sportnanetu.cz
Bazény pro celou rodinu

Oblíbené jsou nadzemní oválné vysokokapacitní bazény, kde se může naráz "čvachtat" až 10 dospělých osob. Jsou samonosné pro povrchovou montáž. Stačí pouze nafouknout horní prstenec a bazén napustit. Vypouštění poté zajišťuje výpustný ventil. Jak jednoduché!

Snadná instalace a přijatelná cena je jednou z jejich hlavních předností bazénů Bestway, Intex a Jilong, které e-shop Sportnanetu.cz. Nemusíte nic vykopávat, složitě montovat - jen nafouknete a napustíte vodu.

Bazény teď pořídíte za předsezónní ceny
Autor: sportnanetu.cz
Důležitou vlastností těchto bazénů je odolnost proti oděrkám a protržení. Umístit je lze prakticky na jakýkoliv rovný povrch - nejčastěji travnatý nebo písčitý.

Výhodné sady

Koupit bazén v sadě s filtrací, krycí plachtou či schůdky je velmi lákavá, a také výhodná záležitost. Nakoupíte tak bazén se všemi potřebnými doplňky, které lze jinak koupit samostatně a na e-shopu Sportnanetu.cz je můžete zakoupit za velmi výhodných podmínek.

Bazény teď pořídíte za předsezónní ceny
Autor: Sportnanetu.cz
Dětské bazény

Značky Bestway, Intex a Jilong patří mezi největší výrobce bazénů, jejich výrobky splňují maximální nároky na kvalitu a odolnost. Vybírat můžete z široké škály bazénů různých tvarů a rozměrů. S pestrým potiskem nebo bez. Pro ty úplně nejmenší jsou určeny klasická brouzdaliště a mini bazény pro děti od 3 let.

KOMPLETNÍ NABÍDKU BAZÉNŮ ZA SUPER CENY NAJDETE ZDE

Bazény teď pořídíte za předsezónní ceny
Autor: sportnanetu.cz

Klíčová slova: komerční prezentace, bazén
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...