Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příští léto strávíme na zahradě u našeho nového domu

ELK Comfort
10. září 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Reference, výběr, kvalita, cena a možnost hypotéky mluvily pro dřevostavbu ELK. Když se k tomu přidá akční nabídka, je radost stavět.


Když jsme se s manželem před 8 lety brali, koupili jsme si byt 2+1 na okraji jednoho středočeského města. Ale tím, jak se naše rodina postupně rozrůstá, a k našemu čtyřletému Vojtovi brzy přibude bratříček nebo sestřička, museli jsme začít řešit větší bydlení.

S manželem jsme se rozhodli, že si postavíme menší domek, který bude tak akorát pro nás čtyři. Sehnali jsme si pozemek v nedaleké vesnici, kde ceny pozemku nejsou tak vysoké a do města to je necelých 5 km. Po zvážení všech kritérií a možností jsme se rozhodli pro stavbu montovaného domu. Protože je manžel pracovně dost vytížený, nechal tipování domů a firem a počáteční výběr na mě.  Mám spolužačku Janu ze střední školy, která již nějakou dobu bydlí v dřevostavbě od ELK. Ohlásila jsem se k ní na návštěvu, vzala jsem našeho Vojtíška, něco dobrého pro její rodinu a vyrazila na průzkum.

ELK Comfort interier
Autor: ELK

Jana s manželem si nechali postavit patrový dům Comfort 128. Jana mě provedla celým domem, u kafe mi vylíčila veškeré podrobnosti kolem stavby.  Odcházela jsem nadšená. Večer jsem manželovi vše vylíčila. A protože mi Jana nabídla, abych vzala na návštěvu i manžela, hned další víkend jsme pozvání využili a navštívili je již společně. I manžel byl z domu nadšený. Hlavně ocenil rychlost a čistotu výstavby, dispozice domu a kladné reference od Jany a jejího muže. Na základě této reference a dalších ohlasů z různých internetových diskuzí a po porovnání i technických záležitostí, jsme měli firmu vybranou!

ELK Comfort interier
Autor: ELK

Na webových stránkách www.elk.cz  jsme našli kontakt na obchodního zástupce v našem regionu, toho jsme zkontaktovali a dohodli jsme si schůzku. Na schůzku jsme se dostavili s představou o rodinném nízkoenergetickém domě s obytnou plochou 100 – 120 m2, s cenovou relací cca 2.500.000 Kč na klíč. Dům bychom platili částečně z vlastních zdrojů po prodeji bytu a z ušetřených peněz a částečně pomocí hypotéky, která by byla ve výši cca 1.800.000 Kč. 

Obchodní zástupce ELK nám poskytl veškeré informace k eventuelní stavbě domu, nabídl nám různá řešení a možnosti. Na naše nesčetné otázky odpovídal trpělivě a vysvětlil nám podrobně celý průběh zakázky, od cenových nabídek, přes podpis smlouvy až po samotnou stavbu domu. Také nám nabídl výhodný hypoteční úvěr, který ve spolupráci s Hypoteční bankou společnost ELK nabízí pro své zákazníky, a který odpovídá přesně požadavkům montovaných dřevostaveb. 

ELK Living
Autor: ELK

Vzhledem k našim požadavkům, finančním možnostem a představám, nám obchodní zástupce ELK nabídl několik typů domů, které by přicházely v úvahu. Ze široké nabídky dřevostaveb se výběr zúžil na tři typy, a to Living 100, Praktic 113 a Praktic 105. Nakonec jsme se rozhodli pro Living 100, který jak dispozičně, tak designově nejlépe odpovídal našemu snu. A navíc v době, kdy jsme se pro dům rozhodli, byl tento dům v akční nabídce. Právě v té době byl nízkoenergetický dům Living 100 v provedení na klíč se slevou 200.000 Kč. Paráda! Tím jsme ušetřili další peníze, které můžeme použít na základovou desku nebo na výběr tzv. zvláštního vybavení, které s i u ELK vybereme.

Zítra jdeme podepsat smlouvu. Už se těším, jak příští léto budeme trávit ve vlastním domě, na své zahradě, jak miminko v kočárku bude stále na čerstvém vzduchu a náš Vojta si bude moci bezpečně hrát celý den venku.

Video se připravuje ...