Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nebezpečné geopatogenní zóny: I bydlet se dá zdravě!

Správné bydlení je pro kvalitu života, zdraví a pohodu stejně důležité jako zdravá výživa, správný životní styl nebo oblékání.
28. srpna 2012 | 07:11

Správné bydlení je pro kvalitu života, zdraví a pohodu stejně důležité jako zdravá výživa, správný životní styl nebo oblékání. Prozradíme vám, čím se dá pomoci, aby geopatogenní zóny neměly na člověka tak negativní vliv.

Svíčky

Objevení a využívání elektřiny a žárovky postupně omezilo používání svíček v domácnosti, stejně jako v kostelích, kde lidé získávají psychickou pohodu
a povznesení ducha. V posledních letech ale svíčky slaví svůj návrat v podobě
estetických doplňků. Posezení při svíčkách je mnohem příjemnější než při elektrické lampě. 

Správné bydlení je pro kvalitu života, zdraví a pohodu stejně důležité jako zdravá výživa, správný životní styl nebo oblékání.
Autor: profimedia.cz

Z výzkumů vyplývá, že hořící svíčka navodí vhodné ovzduší v případě, že je vyšší než 21 cm. Pak způsobí rozprášení škodlivého záření geopatogenních zón. Dá se předpokládat, že každé ohnisko, tedy i svíčky, vyvolává pohyb vzduchu, ovlivňuje jeho chemické i fyzikální změny a zároveň vypaluje nečistoty (prach, bakterie atd.).

Vápno

Patřilo dlouhá léta k základním stavebním materiálům. Na významné stavby (zámky, paláce, ale například i pověstný pražský Karlův most) se do vápna přidávaly bílky z ptačích vajec. Vaječné skořápky jako vápenatý produkt výborně chrání bílkovinu, kterou obsahuje. To potvrzuje i fakt, že vápenaté minerály pozitivně působí na živou hmotu.

Mramor

Také se používal na stavby, jakými byly různé paláce a zámky. Mramor není ničím jiným než vápníkem v krystalické formě, s přísadami jiných minerálů. Mramor má vynikající stínící účinky geopatogenních zón.

Kameny můžou být přirozenými zónami, které snižují úroveň deformace elektromagnetického pole. Využívá se toho i ve stavebnictví.
Autor: profimedia.cz
Kameny

Ukázalo se, že kameny ležící na polích můžou být přirozenými zónami, které snižují úroveň deformace elektromagnetického pole. Zajíc si například svůj pelíšek buduje u kamene. Je to proto, že kameny, které překážejí při obdělávání půdy, pomáhají naopak růstu rostlin. Využívá se toho i ve stavebnictví a jiných oblastech života (například při kvašení zelí se musí používat kámen).

Velkoplošná stínidla

Byla vyvinutá ve středisku psychotroniky a pomáhají neutralizovat vliv geopatogenní zón na člověka. Zabraňují zejména zvýšené nehodovosti na silnicích. Instalují se také do základů staveb. Tato stínidla dokážou harmonizovat prostředí v okruhu 200 i více metrů.

CO VŠECHNO NARUŠUJE
ELEKTROMAGNETICKÉ POLE ZEMĚ?


Přírodní jevy:

✔ zlomy v zemské kůře
✔ podzemní vodní proudy
✔ pohyblivé proudy
✔ zemětřesení
✔ činnost sopek

Zásahy člověka:

✔ stavby na nevhodných
místech
✔ použití nesprávných
materiálů
✔ nevhodné tvary budov
(například tvar obrácené
pyramidy je velmi
nevhodný…)
✔ špatná manipulace
a rozložení elektrospotřebičů
v domácnosti

Pokuste se zharmonizovat prostředí, ve kterém žijete! Už ve středu vám přineseme praktické Desatero pro zdravé bydlení.

Autor: Silvie Risová, Klena
Video se připravuje ...