Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Eltonův syn má byt za 24 milionů!

3. ledna 2011 | 07:22

Zatímco syn Eltona Johna (63), Zachary (9 dní), si žije jako král ve vlastním bytě za více než 24 milionů korun, ukrajinský chlapec (2), kterého popová hvězda chtěla adoptovat, zůstává v sirotčinci. Babička Lva Agejeva, Julia (57), si stěžuje, že Elton na jejího vnuka navzdory slibům zapomněl.

Byt pro malého Zacharyho, kterého slavnému homosexuálnímu páru porodila na Boží hod náhradní matka, ještě není úplně zařízený, ale miminko už v něm bydlí. „Je vážně rozkošný se svými blonďatými vlásky. Je ve svém vlastním apartmánu s filipínskou a afroamerickou chůvou, které se o něj starají 24 hodin denně,“ prozradil jeden z nájemníků 32patrového domu.

Zacharyho příbytek se nachází hned vedle luxusního bytu jeho rodičů. To Lev Agejev, o něhož se Elton a David slibovali postarat i po ztroskotání jejich plánů na adopci, která vinou ukrajinské strany nevyšla, je stále v dětském domově na Ukrajině.

O chlapce ze sirotčince už nemá zájem

Chlapečkova babička Julia Agejeva tvrdí, že o zpěvákovi nemá zprávy už 15 měsíců. Elton John a David Furnish už asi mají jiné myšlenky. Podle rodinného přítele přemýšlí o sestřičce pro Zacharyho: „Elton a David mají z otcovství požitek. Cítí, že je to požehnání v jejich životě. Hlavně David však chce více dětí. Je ze tří sourozenců, a proto si myslí, že Zachary nesmí zůstat jedináček.“

Očekává se, že pár opět osloví centrum pro umělé oplodnění v kalifornském městě Encino a dohodne se se stejnou náhradní matkou. Nový přírůstek by se mohl narodit už v roce 2013.

Autor: INT, fik, Kšim
Video se připravuje ...