Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Bullock: Před mužem prchá do zámku za 55 milionů

Fotografie
23. června 2010 | 12:35

Herečka Sandra Bullock (45) se rozhodla od základu změnit svůj život. Opustila nevěrného manžela, adoptovala ročního Luise a koupila si dům. Tedy spíš menší zámek.

Sandra investovala do nemovitosti v americkém New Orleans. Zamilovala se do města, z nějž pochází i chlapeček Luis, který se jmenuje podle jiného slavného rodáka města zahrad Luise Armstronga. Hollywoodská hvězda syna nechce odvést z místního, zcela jedinečného prostředí nabitého hudbou a energií.

„Je to jeho město. V New Orleans má kořeny. Možná, že si to ještě neuvědomuje, ale neměla bych to srdce ho od nich odtrhnout,“ svěřila se Sandra. „Až vyroste bude Luis město znát odshora dolů. Ty dobré i špatné věci. Jen tak bude moct poznat i sám sebe,“ říká dál úspěšná, Oscarem ověnčená herečka.

Nádherný dům Sandra pořídila za padesát pět milionů korun.
Autor: profimedia.cz

Útěk s otazníkem

Krásný viktoriánský palác stál Sandru dva a čtvrt milionu dolarů, což je v přepočtu pětapadesát milionů korun. Za tuto sumu si koupila luxus i soukromí. Dům má pět ložnic, čtyři koupelny, obrovskou zahradu s jezírkem, kde bude Sandra se synem užívat volných chvil.

Po životu a společenském shonu v rušném L. A. je pro Bullock historický dům, postavený v roce 1860, oázou. Symbolizuje dokonalý útěk od špatných zážitků, nevěry a manžela Jesseho. Ale Sandra díky svému povolání nikdy nenalezne klid. Už teď se dům stal jednou z oblíbených zastávek fanoušků a turistů.

Autor: amp
Video se připravuje ...