Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Karel Roden: Vlastní vilu i zámek!

27. února 2010 | 05:00

Nejlépe placený český herec Karel Roden si umí své miliony pořádně užít. Nedaleko Prahy vlastní vilu, u Sedlčan si pak rovnou koupil celý zámek.

O tom, že si Roden před časem koupil zámek Skrýšov kousek od Sedlčan, se ví už nějakou dobu. Cena rozlehlých nemovitostí je po rekonstrukci odhadována na téměř padesát milionů korun.

K zámku totiž patří hektary pozemků a dokonce i několik rybníků. Milionovou hodnotu má i stádo koní, které na zámku Roden chová. Vedle toho ovšem Roden také bydlí trochu blíže Prahy – ve vesničce Bořanovice Blesk.cz našel Rodenovu zrekonstruovanou vilku.

„Karla tady občas vídáme. Je moc milý a všichni ho tu mají rádi,“ řekl reportérovi Blesk.cz jeden ze sousedů. Úspěšný herec, který si vydělal desítky milionů v amerických filmech, má dokonce v Bořanovicích své trvalé bydliště. Cena této vilky je podle odhadů kolem deseti milionů korun.

Tím ovšem počet nemovitostí, které Rodenovi patří, nekončí. Ještě vlastní velmi vkusně zrekonstruovanou chalupu ve Dvorech nad Lužnicí u rakouských hranic. Cena tohoto stavení je pak dle realitních makléřů kolem pěti milionů korun. „V hodnotě chalupy je rozsáhlý pozemek, který cenu této nemovitosti výrazně zvyšuje,“ řekl Blesk.cz realitní makléř Jaromír Kozelka.

Autor: efk
Video se připravuje ...