Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

SERIÁL: Jak bydlí Gondíková, Žilková a další?

Fotografie
25. února 2010 | 11:11

V novém seriálu o bydlení vám postupně představíme, jak bydlí české celebrity. Pojďte se s námi podívat, jak vypadá domov hereček Adély Gondíkové, Veroniky Žilkové, Zlaty Adamovské a Daniely Šinkorové.

Adéla Gondíková - Rodinný dům v Pyšelích u Prahy

Adéla Gondíková
Autor: Martin Mithofer

Dům v Pyšelích u Prahy patří Adéle Gondíkové (36). Vydělala si na něj Sama a pořídila si ho ještě před tím, než se seznámila se svým budoucím manželem Ondřejem Brouskem (28). Po svatbě si do domu nastěhovala i rodiče, aby jí tak pomáhali s výchovou dcery Nely (6). Rodinná idylka ale dlouho nevydržela. Kromě milenky Brouska sehrál roli v rozchodu i tento dům. Brousek se nepřenesl přes to, že ho koupila a zařídila Adéla ze svého účtu. Dům je postavený na pláni, obklopen velkou zahradou, je stylově čistý a jeho hlavní dominantou je souznění s okolní přírodou.

Daniela Šinkorová - Dvougenerační dům ve Vestci u Prahy

Daniela Šinkorová
Autor: Petr Bělka

Ve dvougeneračním domě bydlí společně s herečkou Danielou Šinkorovou (36) její přítel, podnikatel Ladislav Polák (42). Se slavným párem se o dům dělila dvojice sousedů, která už se odstěhovala, protože prý nebyla dál schopná poslouchat neustálé hádky slavného páru o kterých jsme vás informovali zde.

Zlata Adamovská - Vila v Praze v Ořechovce

Zlata Adamovská
Autor: Blesk

Donedávna šťastná manželská dvojice Zlata Adamovská (50) a Radek John (55) spolu žili ve známé vilové čtvrti, dokud se na Johna neprovalila nevěra a nemanželské dítě. Nyní v rozlehlé vilce tráví volné večery Adamovská bez Johna. Ale společnost jí stále dělají jejich děti syn Petr (14) a dcera Bára (22). John se odstěhoval do bytu v Praze 5, kde hodlá kandidovat do komunálních voleb.

Veronika Žilková - Rodinný dům na okraji Prahy

Veronika Žilková
Autor: Martin Mithofer

Herečka Veronika Žilková (45) své luxusní hnízdečko sdílí s hercem a manželem Martinem Stropnickým (50). Spolu s ním v něm žije i se svou rozvětvenou rodinu čítající nespočet dětí vlastních (Agáta, Cyril, Vincent, Kordulka) i osvojených (Markéta a Honza). Občas je to u Stropnických taková italská domácnost. „Jsme oba lidé, kteří mají svoje stereotypy a návyky. Není to jednoduché...,“ popisuje Veronika jejich soužití. Na veřejnosti to ovšem vypadá, jako když je Stropnický pod pantoflem. Přesněji řečeno: pod megapantoflem! „Martin přišel do hotové domácnosti, takže má trochu smůlu,“ směje se Žilková. „Má v našem domě pokoj, který si zařídil svým nábytkem. A do toho já mu nemluvím, ať si dělá co chce,“uzavřela Žilková.

Autor: gam
Video se připravuje ...