Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Seriál: Jak bydlí Bílá, Bartošová a další?

Fotografie
26. února 2010 | 05:00

V novém seriálu o bydlení vám postupně představíme, jak bydlí české celebrity. Pojďte se s námi podívat, jak vypadá domov zpěvaček Lucie Bílé, Leony Machálkové, Moniky Absolonové, Ilony Csákové a Ivety Bartošové.

 

Lucie Bílá - Luxusní vila v Otvovicích

508610:gallery:true:true

Lucie Bílá (43) si se synem Filipem (15) užívá už dva roky postaveného domu v rodných Otvovicích. Do domu ale novináře nikdy nepustí. "Svůj domov a zázemí považuji za svůj hrad, ale tam nikoho nepouštíme. A že nám nabízeli slušné peníze, kdybychom dům ukázali. Já bych ráda udělala radost i architektovi, protože je ten dům překrásný, ale je opravdu jenom náš. Mám krásný dům, ale jestli mi někdo závidí, to neřeším. Taky nemám všechno a nebylo to zadarmo," řekla Lucie Bílá ke svému rodinnému hnízdu.

Co ještě vlastní Lucie Bílá?

Byt v Praze 1 Žatecké ulici
Hodnota: 9 milionů

Byt v Praze 10 Moskevské ulici
Hodnota: 6 milionů

Byt v Praze 4, ulice Velké Kunratické Hodnota: 9 milionů

Iveta Bartošová - Rodinný dům v Uhříněvsi


Vilka Ivety Bartošové v Uhříněvsi
Autor: Martin Přibyl

O Ivetě Bartošové (43) se psalo, že si chystá kupovat druhý dům v Průhonicích, z toho však nakonec sešlo, protože zpěvačce došly peníze. Na svůj dům za Prahou je náležitě pyšná sama si ho podle sebe i zařídila. "Velmi mě bavilo zařizovat si svůj dům v Uhříněvsi, když jsme se tam stěhovali byl to polotovar. Nebyl zařízený, nebyly tam podlahy, nebylo tam osvětlení, spali jsme na zemi. Jinak mám ale celkově dobrý vztah k designu, vnitřnímu i vnějšímu. V podstatě je to všechno pro mě koníčkem, odreagováním," řekla o svém domě známá zpěvačka.

Monika Absolonová - Rodinná vila v pražské Lhotce

Monika Absolonová
Autor: Blesk

Nejdříve Monika Absolonová (33) bydlela dlouho ve svém malém pražském bytě společně s bývalým manželem. Po několika letech se však přestěhovala do krásné vily na Lhotce, která patří jejím rodičům. Vila je v secesním stylu a může se pyšnit krásnou zahradou. Ve vile dlouho bydlela se svou mámou a mladším bratrem. Momentálně se Monika přestěhovala za svým přítelem, o jedenáct let starším lobbistou Vratislavem Jandou (44).

Leona Machálková - Luxusní byt v komplexu Villa Park Strahov

508614:gallery:true:true

Společně s manželem, světoznámým designérem Bořkem Šípkem (60) si Machálková (42) pořídila luxusní byt za 12 miliónů korun na Strahově. Leona tak před několika lety mohla opustit svůj podnájem na Pankráci a začít bydlet jako hvězda, jako manželka bohatého úspěšného muže společně s jejich synem Arthure. Byt je luxusně zařízený, hlavní jeho dominantou je velky prostor a světlo.

Ilona Csáková - Rodinný dům v Brně-Soběšicích

Ilona Csáková
Autor: Ondřej Požár

Ilona Csáková (39) změnila své dlouholeté bydliště v Praze za rodinnou pohodu v Brně. Svůj byt na Zvonařce tak načas opustila a nyní bydlí v rodinném domku svého přítele Radka Voneše (37). Dům není nijak vyzývavě luxusní, je to starší zástavba, to však momentálně čerstvé mamince Csákové vůbec nevadí, hlavně, že mohou společně s malým synem Danielem trávit čas s tatínkem.

Autor: gam
Video se připravuje ...