Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hvězda Pomády: Najde v novém domě konečně štěstí?

Olivia Newton-John
25. června 2009 | 14:47

Australská hvězda Olivia Newton-John (Pomáda, Xanadu) si před pár dny pořídila nový dům na Floridě. S manželem Johnem Easterlingem, kterého si vzala loni, investovali do svého hnízdečka lásky 4,1 milionu dolarů (76,5 mil. Kč). Najde v něm v 61 letech konečně štěstí?

Sídlo má kromě jiného čtyři ložnice, čtyři koupelny a kotviště na loď.

Rozloha pozemku, na kterém přepychový dům v jižanském stylu stojí, je 1650 metrů čtverečních. Snad na něm zpěvačka po všech životních peripetiích najde konečně vytoužený klid.

Nový dům Olivie Newton-John
Autor: profimedia.cz

Hvězda 70. a 80 let, kterou si zamiloval svět po boku Johna Travolty ve filmu Pomáda, dostala první velkou ránu v roce 1992 kdy jí lékaři zjistili rakovinu prsu. Diagnózu se navíc dověděla ten samý den, kdy zemřel její otec.

Olivia naráz změnila svůj život. Začala se zajímat o New Age, přísně ozdravila svůj jídelníček a po operaci a několika měsících rekonvalescence se uzdravila. Štěstí však příliš dlouho netrvalo. V roce 1995 ji po 11 letech manželství opustil herec Matt Latatanci, se kterým má dceru Chloe. Protože hudební svět si už našel jiné ikony, začala se zpěvačka více než vydávání desek věnovat podnikání. Její firma Koala Blue však šla postupem let ke dnu.

V osobním životě potkala kameramana Patricka McDermotta, vypadalo to na osudovou lásku. Po devítiletém vztahu však přišla další rána! V červnu 2005 se Patrick vydal na širé moře v rybářské lodi, odkud se už nevrátil. Zdrcená Olivia zorganizovala rozsáhlé pátrání, jehož výsledek zněl: utonutí. Loni se však začaly šířit spekulace, že McDermott své zmizení pouze nahrál. Důvodem mají být obrovské dluhy a obchodní spekulace. Začaly se objevovat svědci, kteří ho údajně viděli v Mexiku... (Více čtěte zde).

To už se ale v Oliviině životě objevil další muž. Johna Easterlinga, prezidenta společnosti Amazon Herb Company, znala už 15 let, ale teprve v roce 2007 mezi nimi přeskočila jiskra. O rok později v červenci se v tichosti vzali. Olivia, která se znovu věnuje zpívání, tedy snad konečně může být šťastná.

Olivia Newton-John s manželem Johnem Easterlingem
Autor: ČTK

Autor: brum
Video se připravuje ...