Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Princezna Diana: Muži, kteří prošli jejím životem i postelí. Znáte všechny?

  • Diana a Charles
    1. července 2023 | 06:00

    Dnes by princezna Diana, královna lidských srdcí, kterou všichni tak milovali, oslavila 62. narozeniny. Jejím životem prošli i jiní muži než princ Charles. Bylo jich mnohem víc a o některých z nich se jen spekuluje. Kteří to byli a znamenali pro Dianu něco víc?

    Přestože její život nebyl zrovna procházka růžovou zahradou, na veřejnosti na sobě nedávala nic znát a všechny vždy okouzlila svým úsměvem a dobrou náladou. V lásce tolik štěstí však neměla. Připomeňme si všechny muže, kteří hráli v jejím životě roli.

  • Princ Charles

    Manželé Diana a Charles
    Autor: Profimedia

    Diana Spencer se za prince provdala ve svých devatenácti letech v katedrále svatého Pavla 29. července 1981. Jejich manželství ale bylo komplikované a zřejmě v něm Diana moc lásky nepocítila. Trvalo do srpna 1996, kdy byli oficiálně rozvedeni, ovšem už od roku 1992 žili odděleně. Měli spolu dva syny, prince Williama a Harryho.

     

  • Barry Mannakee

    Barry Mannakee
    Autor: archiv

    Podle životopisců princezny Diany byl tenhle ženatý bodyguard jejím milencem v roce 1985. Policejní seržant chránil Dianu a její syny v době jejího manželství s Charlesem. V roce 1986 byl propuštěn z královských služeb. O rok později tragicky zemřel při motocyklové nehodě, ovšem princezna Diana tvrdila, že šlo o vraždu. Její domněnka se nikdy nepotvrdila. Později prohlásila, že do něj byla velmi zamilovaná.

  • James Hewitt

    James Hewitt
    Autor: Profimedia
     

    Tento úspěšný hráč póla učil jezdit Dianu na koni. Zřejmě nejen to. Jejich románek prý začal už v roce 1981, ale Diana tvrdila, že si spolu začali až v roce 1987. Hodně se spekulovalo, že princ Harry je synem Jamese Hewitta, ten to ale nakonec sám vyvrátil.

  • James Gilbey

    James Gilbey byl veselý prodejce aut, s nímž se Diana nenudila.
    Autor: Profimedia

    Prodával automobily a byla s ním legrace. Velmi často princeznu doprovázel do společnosti a byl protikladem ke kyselému obličeji prince Charlese. Nechvalně ho proslavily tajné intimní nahrávky s Dianou z roku 1989. Častoval ji v nich velmi něžnými a roztomilými přezdívkami, třeba jmény domácích mazlíčků. Jakmile se tyhle nahrávky dostaly v roce 1992 na veřejnost, vztah Diana ukončila.

     

  • Oliver Hoare

    Oliver Hoare
    Autor: Profimedia

    V roce 1992 se Diana nadchla pro obchodníka s uměním Olivera. Seznámili se v posilovně, kam oba chodili. Dianu uchvátil svým zjevem a taky znalostmi o umění. Bývalý tělesný strážce prozradil Daily Mail, že jednou spatřil Hoareho, jak běží polonahý Kensingtonským palácem a kouří doutník. Vztah skončil ve chvíli, kdy ho princezna začala uhánět svými telefonáty. Prý jich bylo až tři sta.

  • John Kennedy Jr.

    John Kennedy Jr. S ním prožila Diana vášnivou noc.
    Autor: Profimedia
     

    Syn slavného amerického prezidenta John byl údajně jednorázovkou, kdy se spolu vyspali jeden večer v roce 1995. Tvrdí to její „léčitelka duše“ Simone Simmons. Diana jí údajně řekla: „Začali jsme si povídat a skončili jsme spolu v posteli.“ Královský bývalý komorník však tvrdí, že si to Simone vymyslela. Každopádně se Diana s Johnem Kennedym skutečně setkala, když ji JFK požádal, aby pózovala pro časopis. John zemřel ve věku 38 let při letecké havárii v září 1999.

     

  • Will Carling

    Will Carling
    Autor: archiv

    Tenhle vztah byl spíše jen větší flirt. Diana potkala anglického ragbyového hráče Willa v roce 1995. Na jeho zápasy chodila dokonce se svými syny. Willa ovšem jeho blízcí varovali, že princezna je labilní a že by ho s ní čekaly jen samé potíže. Do flirtu zasáhla i manželka Willa Julie, která vyjádřila smutek nad tím, že si princezna nedělá ani trochu hlavu s tím, které manželství zase rozbije.

  • Bryan Adams

    Bryan Adams napsal pro Dianu písničku.
    Autor: Profimedia

    Hudebník pro ni napsal v roce 1985 singl Diana, ale seznámil se s ní až o deset let později. Jejich aférka nebyla nikdy potvrzená, i když v roce 2014 tvrdila bývalá přítelkyně Adamse, že dvojice sdílela víc než jen píseň a vášeň pro hudbu. Avantýra prý proběhla v roce 1996. Samotný Bryan Adams tvrzení popírá a tvrdí, že s Dianou nikdy nic neměl.

  • Hasnat Khan

    Hasnat Khan vlevo. Prý největší láska.
    Autor: Profimedia

    Prý největší láska princeznina života. Vztah s pákistánským srdečním chirurgem považovala Diana za opravdový a hluboký. S lékařem se seznámila při jedné ze svých návštěv nemocnic, které jako „královna lidských srdcí“ navštěvovala. Doktor dostal od Diany přezdívku Mr. Wonderful. Dvojice celou dobu svůj poměr tajila a kvůli schůzkám byli ochotní provádět různé manévry. Diana například muslimského milence přivážela do svého bytu v Kensingtonském paláci v kufru svého auta. Když si s ním vyrazila na veřejnost, nosívala černou paruku. Po dvou letech vztah Hasnat ukončil, nechtěl být mužem nejslavnější ženy světa. Khan byl navíc přesvědčen, že případné manželství by stejně nevyšlo.

  • Dodi Al-Fayed

    Dodi Al-Fayed, poslední Dianina láska.
    Autor: Profimedia
     

    Měsíc po rozchodu s lékařem Hasnatem začala Diana randit se synem egyptského miliardáře Dodim. Údajně prý kvůli tomu, aby vyvolala v Hasnatovi žárlivost. Jiní však tvrdí, že s ním byla, protože ji dokázal ochránit, a navíc se do něj opravdu zamilovala. Něco na tom bude, Diana prý z vyhlášeného floutka udělala jiného muže, který se usadil a chtěl si ji vzít. Bohužel jejich vztah neměl happy end. Jejich poslední dovolená se uskutečnila na jachtě na francouzské Riviéře. Z ní se šťastný pár vracel do Londýna, ale nikdy tam nedojel. V Paříži během fatální jízdy automobilem přišli oba o život.

     

    Co nás i jednadvacet let po její smrti na Dianě fascinuje? Podívejte se na VIDEO:

    Video se připravuje ...
    50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes. • VIDEO: Profimedia

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.