Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexbomba Pamela bojuje s přechodem: Je to peklo, ale naštěstí má zajíčka

5. února 2018 | 10:07

Když se vysloví jméno Pamela Anderson (50), každý si jistě vybaví blonďatou sexbombu ze slavného seriálu Pobřežní hlídka. Nikdo z nás ale nemládne, a tak se i tato slavná playmate musí vypořádat s nástrahami, které na nás s přibývajícím věkem číhají. Konkrétně s menopauzou, o které se Pamela nebála veřejně promluvit. 

Ve svých padesáti letech se Pamela Anderson rozhodla přestěhovat se do Francie za svým skoro o dvacet let mladším milencem – fotbalistou Adilem Rami (32). S ním se seznámila v květnu loňského roku v Monaku a nyní se rozhodli v Marseille vybudovat domov.

"Byla jsem osamělá a cítila jsem se, jako bych skončila. Trpěla jsem návaly horka, byla jsem náladová. Hormony se zkrátka splašily," vypráví o změnách sexbomba. Právě samota byla tím důvodem, proč se rozhodla se do Francie přestěhovat. Vztah s Adilem jí totiž zjevně velmi pomáhá se s menopauzou lépe vyrovnávat.

Řeči, že by s Pamelou byl snad jen kvůli tomu, aby na sebe strhl pozornost, oba vyvracejí. "Nechtěl mi věřit, že je mi padesát. Řekla jsem mu, že jednoho dne nebudu vypadat tak jako teď. Užíváme si teď ale naší lásky, a když se mu jednoho dne přestanu líbit, vždycky se můžu odstěhovat," dodává slavná herečka.

Všechny nepříjemné symptomy spojené s přechodem pak řeší přirozeně, a obrátila se proto na ajurvédské lékaře. "Trápí mě nálady, napětí. Občas si uvědomuji, že nejsem sama sebou a potřebuji to trochu lépe zvládat. Nechci, aby lidé okolo mě trpěli mými výkyvy nálad," vypráví Pamela.

Jak šel čas s blonďatou playmate, si prohlédněte ve fotogalerii:

 

Autor: Aneta Pařízková