Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže

Video se připravuje ...
Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí ji, jak na muže
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
30. března 2017 | 06:00

Všechna média v zemi se mají na pozoru, když se něco šustne okolo zpěvačky Lucie Bílé. Když má nového přítele, je z toho vždy velká kauza. Sejroška si vzala do parády její klíčové vztahy, a ještě k tomu přidala pár rad do budoucnosti.

Sejroška vyhodnotila jako prvního osudového muže Lucky Bílé Petra Kratochvíla, se kterým má zpěvačka syna Filipa. Proč to s ním nevyšlo, je zřejmé. Lucka prostě nevaří, a navíc pan Kratochvíl si do svého domu na Floridě raději nastěhoval missku.

Mezi Lucčiny fešáky se rozhodně zařadil také Václav Noid Bárta, za kterého byla Lucka dokonce provdaná. Chlap je to hezký, ale bohužel jim to také nevyšlo, protože nadaného muzikanta to táhlo k mladším ročníkům.

Video se připravuje ...
Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí ji, jak na muže • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Posledním partnerem po boku Zlaté slavice je fitness trenér Radek. Ten si hned na začátku vysloužil posměch, protože řekl, že s novináři mluvit nebude, ale vzápětí jim řekl, že jeho úkol je jasný: musí teď chránit náš český poklad. Tak snad mu to s naším českým pokladem Luckou Bílou dlouho vydrží, a kdyby náhodou ne, máme pro Lucku ještě pár rad, jak by mohla najít partnera. Třeba v talentové soutěži, ve které je porotkyní.

Na ostatní zábavná videa Sejrošky se podívejte ZDE.

Autor: red