Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sejroška cvičí jógu jako Jiří Paroubek! Podívejte se, jak se mu podobá!

Video se připravuje ...
Sejroška cvičí jógu jako Jiří Paroubek! Podívejte se, jak se mu podobá!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
23. února 2017 | 16:00

Možná jste ještě neslyšeli o skvělé australské komičce Celeste Barber, která si v jednom ze svých projektů dělá legraci z fotek slavných lidí. Sejroška je opět napřed a rozhodla se převést její tvorbu do českého prostředí.

Taky nad některými fotkami celebrit jen kroutíte nevěřícně hlavou a říkáte si, do jakých pozic a oblečků se zas nastajlovaly? Máme to stejně a s námi Sejroška. Když přemýšlela o tom, jakou českou hvězdu napodobit, možností bylo samozřejmě hned několik, ale Sejroška se trošku netradičně pustila do končin, kde byste ji asi nečekali. Sáhla rovnou do řad politiků, kteří se u nás často jako celebrity sami prezentují.

Kolem Jiřího Paroubka se toho v poslední době děje opravdu hodně. Opustila ho žena a na veřejnosti se objevila jejich soukromá korespondence. Na Jiřího Paroubka toho víme i z minulosti hodně. Pamatujete, jak jeho bývalá žena Zuzana vyvěsila do oken Jirkovy trenýrky? Tehdy viděl celý národ, co tehdejší premiér skrývá pod kalhotami. Sejroška si vybrala ty nejlepší fotky a napodobila je s humorem a nadhledem sobě vlastním.

 

Video se připravuje ...
Sejroška cvičí jógu jako Jiří Paroubek! Podívejte se, jak se mu podobá! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Nestihli jste všechna videa Sejrošky? Podívejte se na ně ZDE.

Autor: red