Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Marie Křížová prozradila pikantní detail o přirození svého manžela Honzy

Video se připravuje ...
Jan Kříž a jeho žena Marie
VIDEO: Andrii Konontsev
23. února 2016 | 06:00

Muzikálový herec a tanečník Honza Kříž a jeho žena Marie jsou opravdu roztomilý pár. Manželé jsou teprve pár měsíců, ale Honza si svou krásnou kolegyni a manželku velice bedlivě hlídá. Nahou by ji na pódium rozhodně nepustil, i kdyby to žádala role!

Marii Křížovou a Honzu Kříže jsme potkali na premiéře v jejich domácím Divadle Kalich. Tentokrát nebyli mezi účinkujícími na pódiu, ale v hledišti jako normální diváci. Jednalo se o hru Zabiják Joe, kterou si oba dva nemohli vynachválit. „Vůbec jsem nevěděla, do čeho jdu,“ přiznala Marie. Divočina, která se odehrává na pódiu, dokonce přiměla Igora Chmelu, který hrál zabijáka, aby běhal po jevišti nahatý. Dovolil by tedy Honza Marii, aby se na pódiu takhle odhalovala? A jemu samotnému by to nevadilo?

„Přemýšlel jsem o tom vždycky, když jsem navštívil muzikál Do naha, jestli bych do toho šel, a přišel jsem na to, že ano. Vůbec mě neláká svlékat se před lidmi, ale pokud je to dobře použité, tak je to herecký prostředek jako každý jiný,“ vysvětlil nám Honza. Ten potom kategoricky zatrhl manželce, aby se svlékala, a ona naopak prohlásila na konto svlékání svého manžela: „Honza se nemá za co stydět!“