Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Brad Pitt je sexy jako nikdy v novém filmu Sázka na nejistotu

15. ledna 2016 | 06:00

Brad Pitt se objevil na jednom jevišti s Ryanem Goslingem během předávání Zlatých glóbů a vypadal téměř jako jeho vrstevník, ačkoli je od sebe dělí 17 let.

Brad s Ryanem od prosince promují snímek Sázka na nejistotu, v kterém si společně zahráli a který má obrovský úspěch. Do českých kin přišel na začátku ledna. Diváky a fanoušky víc než vtipná scénka, kterou měli oba fešáci sehranou, zaujal Bradův vzhled. Ten se totiž vrátil k účesu, který jsme na něm obdivovaly již před lety, oholil i roky přidávající vousy a hned jako by zázrakem omládl.

Brad Pitt jako Joe Black
Autor: archiv distributora

Při pohledu na nového Brada jsme se okamžitě vrátili do roku 1998, kdy si zahrál ve snímku Seznamte se, Joe Black. Je pravda, že fanoušci o zásahu plastického chirurga spekulují už nějakou dobu, ale nic není samozřejmě potvrzeno.

Brad je známý tím, že neváhá měnit svůj vzhled podle potřeby filmových režisérů. Když se však podíváme na fotky pár let staré a srovnáme je s těmi aktuálními, je patrná velká změna. Třeba se jen na Bradovi vyřádily vizážistky nebo mu pomohlo pár nabraných kilo navíc – kdo ví. My se na jeho aktuální film i na ty ostatní moc těšíme.

Jak šel čas s Bradem Pittem, na to se můžete podívat ve fotogalerii i v ukázce z jeho nového filmu.

Video se připravuje ...
Sázka na nejistotu • VIDEO: Youtube