Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šediny, knír a břicho: Tohle je Pan Božský?!

18. května 2015 | 06:00

Poznali byste ho vůbec? Možná už to není ten starý okouzlující Pan Božský, ale pro fanynky Sexu ve městě jím zůstane navždycky…

Nejvýraznější rolí Chrise Notha je bezesporu Pan Božský v jednom z nejúspěšnějších seriálů – Sexu ve městě. Jeho podmanivý pohled dostával do kolen nejen Carrie Bradshaw… Čas je ale neúprosný a stárnutí se nevyhýbá ani takovým idolům žen, jakým Chris rozhodně je. V listopadu minulého roku oslavil šedesáté narozeniny, šediny už nějaký pátek má, ale novinkou jeho image jsou bradka a knír.

Ani Pan Božský neumí zastavit čas...
Autor: Profimedia.cz

Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda

Seriál vstoupil poprvé na obrazovky v roce 1998 a se čtveřicí Newyorčanek zažívajících osobní výhry i prohry se ztotožnila spousta žen. Zatímco seriál měl velký úspěch, a Chris byl dokonce nominován na Zlatý glóbus, dvě filmová pokračování u kritiky moc nepochodila. Minulý podzim se vyskytly spekulace o třetím dílu (hurá), ale nic nebylo potvrzeno.

Šťastně ženatý

Chris se narodil ve Spojených státech, ale většinu dětství strávil v Evropě. Vystudoval obor dramatické umění, na kontě má několik filmů, a než se definitivně upsal roli Pana Božského, zahrál si ještě detektiva v seriálu Právo a pořádek. V současnosti žije se svou dlouholetou partnerkou Tarou Wilson (33), se kterou se oženil v roce 2012, a společně vychovávají sedmiletého syna.

Fotka Chrise z listopadu 2014, kdy oslavil 60. narozeniny.
Autor: Profimedia.cz

Chris má nově bradku a knír, líbí se vám?
Autor: Profimedia.cz

Fotka Chrise z listopadu 2014, kdy oslavil 60. narozeniny.
Autor: Profimedia.cz

Chrisova image v současnosti.
Autor: Profimedia.cz

Autor: red