Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Amal Clooney si udobřuje George! Podívejte se, jaké dárky mu koupila

14. května 2015 | 06:00

Amal Clooney (37) se v pondělí vracela z týdenních narozeninových oslav svého manžela George Clooneyho (54) ke svým pracovním povinnostem do Irska. Co od ní George dostal? Musel být velice hodný!

Právnička libanonského původu se v pondělí vracela z Los Angeles, kde její manžel slavil 54. narozeniny. Na dárcích Amal opravdu nešetřila, překvapila ho novým Porsche a speciálním mixérem na smoothie, které má slavný herec velmi v oblibě.

Svatba za 275 milionů 

Pár si řekl své ano 29. září minulého roku a velkolepá svatba v Benátkách stála neuvěřitelných 275 milionů korun! Amal se tak stala prakticky přes noc celebritou, a není tedy divu, že se v žebříčku nejgooglovanějších celebrit za rok 2014 umístila na 9. místě.

Pohublá Amal míří zpět do práce po bujarých oslavách 54. narozenin svého manžela.
Autor: Profimedia.cz

 Jen týden bez sebe

V květnu se dostaly na povrch spekulace o jejich údajném rozchodu, ale jak se zdá, vztah jim klape. George prozradil, že mají mezi sebou dohodu, že nebudou bez sebe déle než týden. Také přiznává, že jeho manželka je chytřejší než on. „Když něco řešíme, mou jedinou šancí na výhru je souboj. Pokud je to ale intelektuální boj, Amal mě vždy porazí,“ říká s úsměvem.

Pohublá Amal míří zpět do práce po bujarých oslavách 54. narozenin svého manžela.
Autor: Profimedia.cz
Amal nevypadá zrovna svěže.
Autor: Profimedia.cz

Amal cestuje do Irska za pracovními povinnostmi.
Autor: Profimedia.cz

Autor: red