Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Victoria fandila synovi na dětském maratonu v patnácticentimetrových jehlách

28. dubna 2015 | 07:00

Šťastná rodinka Beckhamových vyrazila podpořit syna Romea na závodech v dětském maratonu v Londýně. Dobře se na to připravili, všichni měli trika s nápisem „Team Romeo", a Victoria navíc oslňující boty s podpatky až do nebe.

Victoria v teniskách? Ani náhodou. Slavná módní návrhářka nechce za žádnou cenu splynout s davem, a proto se ani na takové sportovní akci, jakou byl Virgin Money London Marathon, nevzdala svých milovaných jehlových podpatků. Přijela s manželem Davidem a svými dalšími dvěma syny (Brooklyn a Cruz) podpořit třetího synátora Romea, který se zúčastnil dětského maratonu.

Bývalá Spice Girl si na fandění svému synovi na maratonu obula boty s podpatky vysokými skoro 15 cm!
Autor: Profimedia.cz

Fobie z nízkých bot

V minulosti byste ji jen těžko potkali v plochých botách, ale kvůli svému hektickému životnímu stylu musela přehodnotit své preference. „V současnosti mám víc práce a nemůžu tady cupitat v těsných šatech a lodičkách,“ řekla britskému deníku v rozhovoru. Přiznala, že ji dříve doslova děsilo nosit více vrstev oblečení a obuv bez podpatků. „Dříve jsem se toho bála, nyní už ne.“

Podpatky při každé příležitosti

Díky svému mnohaletému tréninku chození v botách s podpatky až do nebe nemá problémy ani v tomto páru, jehož podpatky čítají bezmála patnáct centimetrů a který ji vyšel na 57 000 korun. Ukázala se v něm totiž už při letu z Londýna do Los Angeles a ve slavné americké televizní show Ellen DeGeneres.

Victoria v The Ellen Show v těch samých botách, dokonce ukázala i úsměv!
Autor: Profimedia.cz

Autor: red