Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hádali byste jí 50? Monika z Přátel předvedla výstavní výstřih

26. dubna 2015 | 06:00

Zastavila snad čas? Courteney Cox ve svých padesáti vypadá nádherně a rozhodla se to dát na odiv na premiéře filmu, který sama režírovala.

Courteney se svou dcerou Coco a snoubencem
Autor: Profimedia.cz
Představitelka Moniky z legendárního seriálu Přátelé je jednou ze šťastných žen, které si i v padesáti můžou dovolit takto odvážný a obepnutý model. K oslavě svého nejnovějšího režijního počinu zvolila přiléhavé červené šaty s koženými detaily a hlubokým výstřihem do V, které daly vyniknout její bezchybné postavě.

 

Podpora celé rodiny

Na její velký večer ji doprovodili snoubenec Johnny McDaid (38) a její dcera Coco (10), kterou má se svým exmanželem Davidem Arquettem. S Davidem, který se premiéry také zúčastnil i se svou novomanželkou, se Courteney rozvedla v roce 2013, ale zůstávají přátelé. U oslavy Courteneyina úspěchu nemohla samozřejmě chybět ani její dlouholetá přítelkyně Jennifer Aniston.

 

 

 

Courteney režisérkou

Co se týče režírování, úspěšná herečka není nováčkem. Poprvé si vyzkoušela roli režisérky už v roce 2008. Jejím nejnovějším filmem je komedie Just Before I Go. Vypráví příběh muže, který se cítí na dně a cestuje zpět do svého rodného města, aby znovu našel chuť k životu.

Courteney si tento výstřih dovolit určitě může!
Autor: Profimedia.cz

Autor: red