Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Renée Zellweger už si je zase podobná! Podpořila nemocné s chorobou jako Gross!

21. dubna 2015 | 12:27

V pondělí se pětačtyřicetiletá herečka objevila na charitativní události k podpoře asociace zabývající se chorobou ALS, na kterou minulý týden zesnul bývalý premiér Stanislav Gross, a v její tváři můžeme znovu rozeznat rysy staré dobré Bridget Jones.

Na akci herečku doprovodil její přítel Doyle Bramhall, se kterým žije už dva roky. Důvodem návštěvy byla podpora jejich přítelkyně, publicistky Nancy Ryder, které byla diagnostikována ALS (amyotrofická laterální skleróza).

Šokující proměna

Renée celý svět šokovala loni v říjnu, když se objevila na společenské události a nikdo nechtěl věřit, že je to opravdu ona. Její čelo bylo hladší, obočí i oči měly jiný tvar a celý obličej byl jakoby nafouklejší. Navzdory tomu jakékoli zásahy plastiků popírá.

Hektický život

Nepřehlédnutelnou změnu vzhledu připisuje svému životnímu stylu. „Jsem ráda, že si lidé myslí, že vypadám jinak. Žiji nyní jiný, šťastnější a více naplňující život a mám radost, že je to vidět,“ řekla na svou obhajobu po vlně kritiky. Přiznává, že se o sebe v minulosti příliš nestarala kvůli nabitému režimu, kdy jela doslova nadoraz. Nyní to však napravuje, cítí se šťastně a vyrovnaně a se svým vzhledem je naprosto spokojená.

Autor: red