Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kate za chvíli porodí: Toto je 5 jejích nejkrásnějších rodinných fotek

  • Právě fotografie s malým Georgem patří mezi nejkrásnější
    16. dubna 2015 | 06:00

    Rodina prince Williama a Kate Middleton, která by měla porodit každým dnem, se rozroste o druhého potomka, kterým by podle široké britské veřejnosti a médií měla být na 90 % holčička. Brzy se tak dočkáme dalších dojemných rodinných fotek tohoto pohádkového páru a jeho překrásných dětí. Připomeňte si jejich nejlepší rodinné fotky, které zatím byly zveřejněny.

  • Natural History Museum

    Autor: profimedia.cz
    Jedna z nejroztomilejších fotografií byla bezesporu tato, zveřejněna byla u příležitosti Georgeových prvních narozenin. Byla pořízena v londýnském Natural History Museum a byla jednou ze tří, které královský pár médiím poskytl.
  • První pohled na svět

    Autor: Foto ČTK, profimedia.cz
    Celému světu, který napjatě očekával narození prvního potomka prince Williama, stačil samozřejmě jediný pohled na zamilované rodiče a malý bílý uzlíček, aby se do prince George bezmezně zamiloval. Jak bude veřejnost reagovat na druhé děťátko, které by mohlo být pro George sestřičkou?
  • U dědečka na zahradě

    Právě fotografie s malým Georgem patří mezi nejkrásnější
    Autor: Reuters, archiv Blesku
    Výměnou za to, že jim britská bulvární média nebudou nesnesitelně narušovat soukromí a výchovu malého prince, se Kate a William rozhodli, že se o některé momenty ze svého života budou s médii dělit. Jedním z nich je například i tato fotografie z rodinného alba, o kterou se mladý pár rozhodl s veřejností podělit. Jen pár dnů po Georgeově narození ji pořídil tatínek Kate – Michael.
  • Královské křtiny

    Autor: profimedia.cz
    Dalším z milníků v rodině budoucích panovníků britského trůnu byly samozřejmě křtiny malého George. Tříměsíčního prince pokřtil arcibiskup z Canterbury v kapli svatého Jamese a podle slov Kate byl George celou dobu neuvěřitelně hodný a ani jednou nezaplakal.
  • V australské zoo

    Autor: ČTK
    Chvíli předtím, než princ George udělal první samostatné krůčky, navštívila královská rodina při své cestě po Austrálii zoo v Sydney, aby slavnostně otevřela nový výběh. Georgeovi se malý bandikut velmi líbil. Aby ne, když byl na jeho počest pojmenovaný jménem George.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.