Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

50 odstínů šedi: Nahá spoutaná Anastasia a nové záběry z filmu

23. ledna 2015 | 11:00

Do premiéry snímku Padesát odstínů šedi zbývají necelé tři týdny a tvůrci se rozhodli nás opravdu nalákat. Ostatně tyto dva videoklipy mluví za vše.

Dva trailery k romantickému velkofilmu, který v našich kinech můžete vidět už od 12. února, už známe prakticky zpaměti.

Teprve nedávno se ale produkce rozhodla odtajnit soundtrack, jehož melodie nás budou celým filmem provázet. Mezi klasickými romantickými ploužáky se samozřejmě míhají i pořádně sexy beaty.

A jsou to právě videoklipy k písním ze soundtracku, které nám odtajňují něco víc z filmu, kterého se už nemůžeme dočkat.

V prvním videoklipu k písni od Ellie Goulding Love me like you do se dočkáte dosud nezveřejněných, velmi romantických záběrů Anastasie a Christiana.

U toho druhého se ovšem připravte na to, že se pořádně zapotíte. Klip k písni Earned it od The Weeknd není totiž o ničem jiném než o sexu. Kromě burleskních, velmi spoře oděných tanečnic se totiž můžete těšit na představitelku filmové Anastasie Steele – Dakotu Johnson – pouze ve spodním prádle tělové barvy, svázanou mnoha uzly a zavěšenou ve vzduchu, což jistě potěší nejednoho milovníka erotické bondáže. Ostatně, pokochejte se sami.

Autor: brig