Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ben Barnes: Nový a neokoukaný hrdina, do kterého se zamilujete

8. ledna 2015 | 06:00

Pokud jste fanynkou filmů, ve kterých se krásný mladý hrdina snaží zachránit svět a přitom bojuje o lásku krásné dívky, potom bude Sedmý syn, který právě vstupuje do kin, právě pro vás tím pravým ořechovým. Boj s draky, čarodějnicemi a silami temna každého vtáhne do děje a vy budete jen tajit dech a fandit pohlednému a statečnému mladíkovi jménem Tom Ward, kterého skvěle hraje mladý herecký objev Ben Barnes. 

Ženy milují pohádky a muži zase akční filmy. Výhodou filmu Sedmý syn je, že nabídne každému něco, takže se nemusíte bát, že se bude vaše drahá polovička nudit. Herecké obsazení v čele s Jeffem Bridgesem, který hraje podivínského starého morouse bojujícího po desetiletí se silami temna, je také lákavé. John Gregory, jehož Bridges hraje, je v podstatě jediným žijícím rytířem svého druhu, který hledá svého nástupce.

Ben Barnes
Autor: cinemart

Tím se stává mladý farmář Tom Ward, kterého ztvárnila nastupující herecká hvězda – Ben Barnes. Ze začátku to vypadá, že v rytířových službách nepřežije ani jediný den, ale nakonec se ukáže, že skrývá tajemství, která ho opravňují stát se nepostradatelným pomocníkem.

Ben Barnes se narodil v Londýně před třiatřiceti lety. Jeho srdce si postupně získaly herečky Tamasin Egerton, Amanda Seyfried a teď se šušká, že si začal cosi s Felicity Jones. Některé z vás ho už možná zaznamenaly, objevil se například v roli prince Kaspiana v Letopisech Narnie, ve filmu Dorian Gray nebo romantické komedii Velká svatba. Pokud ho ještě neznáte, tak hurá do kina, určitě si ho zamilujete. Film má nádhernou výpravu, scenerie, draky, kouzla a ve 3D provedení je to neuvěřitelná podívaná.