Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Největší trapasy celebrit roku 2014: Vypadlá ňadra, odhalené klíny i zadky

  • Kimberley Garner si vyzkoušela, jaké je to být v kůži Marilyn Monroe.
    31. prosince 2014 | 06:00

    Nikdo není dokonalý! Nějaký pořádný trapas už asi zažil každý z nás. Na tyhle situace pak nevzpomínáme příliš rádi. A co teprve celebrity, které jsou stále pod dohledem objektivů fotoaparátů a kamer, takže je každý jejich přešlap tisíckrát zdokumentován a obratem o něm ví celý svět.

  • Odhalené pozadí Kimberley Garner

    Kimberley Garner si vyzkoušela jaké je to být v kůži Marilyn Monroe.
    Autor: profimedia.cz, archiv Blesku
    Garner patří mezi vycházející hvězdičky. Proslavila ji reality show o začínajících modelkách, moderátorkách a jiných krásných ženách, které se snaží uplatnit v showbyznysu. Pak po ní ale – jak se říká – ani pes neštěkl. Až do února tohoto roku, kdy zaplnila stránky všech novin. Ne však díky talentu, ale kvůli odhalenému pozadí. Vítr jí totiž zvedl sukýnku rudých šatů a všem ukázal to, co mělo zůstat skryto. 
  • Bradavky Kristen Stewart

    Julianne Moore zírá Kristen na bradavky…
    Autor: Foto Isifa.com, Profi media.cz, Reuters
    Kráska známá především díky sáze Stmívání už zase ukázala prsa! Tentokrát to však, na rozdíl od filmu Na cestě z roku 2012, bylo omylem. Na předávání cen Hollywood Film Awards v listopadu totiž herečku zradily šaty. Jejich síťovaná část visící na prsou v jednu chvíli nápor nevydržela a Kristen vykoukly bradavky. Trapas se navíc odehrál ve chvíli, kdy na pódiu předávala cenu kolegyni Julianne Moore. Ta byla z celé situace evidentně v rozpacích.
  • Bílá tvář Angeliny Jolie

    Angelino, toho pudru tolik netřeba.
    Autor: Reuters
    Trapasy se ale nevyhýbají ani takovým hvězdám, jako je Angelina Jolie. Nádherná, i když v poslední době na kost vyhublá herečka, která dorazila v květnu na premiéru snímku The Normal Heart po boku svého dlouholetého partnera a snoubence Brada Pitta, si na vzhledu dává záležet. Bohužel i ona doplatila na "zázračný" HD pudr. Ten je v záři studiových lamp neviditelný, ale pod intenzivnějším světlem blesku doslova zazáří jako bílá rozemletá křída.
  • Paris Hilton

    Paris Hilton ve svých Barbie šatech odhalila víc, než bylo nutné.
    Autor: profimedia.cz
    Slavná dědička hotelového impéria se pověsti skandalistky nechce vzdát za žádnou cenu. Skandály jsou totiž to jediné, co ji dostává do povědomí lidí. Její pěvecká i herecká kariéra totiž dopadly dost tragicky. A jak zaujmout nejlépe? Přece absencí spodního prádla! Na oslavu svých třiatřicátých narozenin tak Paris v únoru dorazila v šatech z dílny mladičké izraelské módní návrhářky Alon Livne, které odhalovaly mnohem víc, než by bylo vhodné. Všichni se tak mohli pokochat pohledem na její hladce vyholený klín.
  • Zmatená Paris Hilton

    Paris Hilton na party Jamese Camerona
    Autor: Facebook.com
    V srpnu pak Paris světu dokázala, jak je na tom s inteligencí. Zatímco celý svět truchlil pro skvělého komika, celebritka truchlila pro zpěváka. Na svém twitterovém účtu vyjádřila smutek ze smrti Robina Williamse, „nejlepšího zpěváka, jakého kdy slyšela“. Celé to podpořila poslední větou „I just wanna feel", kterou odkazuje na zřejmě nejznámější píseň zpěváka Robbieho Williamse.
  • Nepozorná Naomi Campbell

    Naomi se lehce utla
    Autor: Blesk
    A příspěvek na sociální síti se vymstil i jedné z nejznámějších modelek světa. Když chtěla pogratulovat mladé Malalaj Júsufzaiové k obdržení Nobelovy ceny za mír, přeťukla se a svůj procítěný tweet adresovala malárii. 

Klíčová slova:  vip, celebrity, trapas
Diskuse ke článku
.