Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kate, nebo William? Víme, kterému z rodičů se George podobá víc!

15. prosince 2014 | 13:00

Ještě před půlrokem se většina médií shodovala, že malý princ George jako by z oka vypadl své překrásné mamince Kate. Jenomže ani ne po půlroce je jasné, že malé princátko svého tatínka nezapře.

Britský královský pár se před Vánoci rozhodl potěšit lid a zveřejnil nejnovější oficiální fotky prince George, v typickém oblečku malého anglického gentlemana, s rošťáckým úsměvem.

George, kterému je bezmála rok a půl a brzy se dočká sourozence, roste do krásy a už teď se stává lamačem dívčích srdcí.

Zatímco po mamince a ze strany rodiny Middletonových zdědil rozkošný kulatý nosík a velké oči, po tatínkovi s modrou krví se může chlubit výraznou bradou a širokými rysy v obličeji.

Je malý George podobný spíš mamince, nebo tatínkovi?
Autor: profimedia.cz
Také širokou škálu výrazů malý George pravděpodobně odkoukal od tatínka, i když v tomto ohledu si William s Kate rozhodně nemají co "vyčítat".
Je malý George podobný spíš mamince, nebo tatínkovi?
Autor: profimedia.cz
Každopádně je už teď více než jasné, že geny, které princové Harry i William dostali do vínku od Charlese, jsou ve vzhledu malého George zjemněny krásou maminky Kate. A že z něj vyroste mladík, kterého by si doma přála nejedna potenciální tchyně.
Na koho se podle vás malý George podobá víc?
79%
21%
Děkujeme za Váš hlas!
484 hlasů
129 hlasů

Autor: Brigita Zemen