Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

50 odstínů šedi: První videa z natáčení pronikla na veřejnost!

Podívejte se na první neoficiální videa z natáčení Padesáti odstínů šedi
31. října 2014 | 06:00

I když premiéry Padesáti odstínů šedi, natočených podle romantického bestselleru se dočkáme až za více než tři měsíce, i kolem tohoto snímku se děje to, co u jiných dlouho očekávaných velkofilmů. Na veřejnost prosakují první neoficiální ochutnávky.

Pro nás, fanoušky a fanynky to znamená jediné, ukojení naší zvědavosti a překonání téměř nekonečné doby, která nás dělí od zavrtání se do pohodlné sedačky s velkým kyblíkem popcornu.

Pokud vám tedy nevadí maličké spoilery, podívejte se na videa z natáčení v americkém Portlandu, která natočila nedočkavá fanynka a zveřejnila je na internetu. I když se z nich samozřejmě nedozvíte příliš, odtajnily nám některé lokace i scény, které jsou pro Padesát odstínů šedi klíčové.

Jako například jedna ze závěrečných scén, ve které Taylor odváží Anastasii domů poté, co se rozešla s Christianem kvůli jeho sadistickým choutkám.

Je vám to málo? Pak vás možná dostane sexy úsměv Jamieho Dornana jako Christiana Greye, se kterým si čte jeden z Anastasiiných e-mailů.

Případně odchod z jednání v jeho firmě Grey Enterprises.

Všechna tato videa dávají jasně najevo, že se máme v únoru na co těšit. Přestože zlí jazykové tvrdili, že se Dornan na roli Greye absolutně nehodí, my si stojíme za tím, že je tajemný, krásný a v dokonale padnoucím šedém obleku prostě neskutečně sexy!

Autor: brig