Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ultrazvuk potvrdil! Kate Middleton porodí v dubnu

20. října 2014 | 13:35

Stejně jako v případě prvního těhotenství Kate Middleton a narození malého prince George, i druhorozený potomek královského páru je očekáván s velkým nadšením a pozornosti médií a veřejnosti po celém světě. Jaké jsou výsledky z prvního těhotenského ultrazvuku?

I když Kate ještě nedokončila první trimestr a pořád ji trápí silné těhotenské nevolnosti, už teď je jasné, že vévodkyně ve svém lůně nosí jen jednoho královského potomka, nikoliv dvojčata, jak se mnozí domnívali.

Kate s Williamem totiž ve středu 16. října v podvečer navštívili londýnskou kliniku a Kate podstoupila vůbec první ultrazvuk budoucího člena královské rodiny. A rozzářené tváře vévody i vévodkyně naznačují, že s miminkem i maminkou je evidentně všechno v pořádku.

William Kate doprovázel na vůbec první ultrazvuk jejich druhého potomka
Autor: www.facebook.com
Na fotografiích je William dokonce přistižen s obálkou, ve které se s největší pravděpodobností schovávají vůbec první ultrazvukové snímky malého prince nebo princezny.

Dnes navíc Kensingtonský palác oficiálně potvrdil zprávu, že královské miminko se má narodit v průběhu měsíce dubna příštího roku. Nejen že tedy zatím nevíme, jak se bude sourozenec prince George jmenovat, ale ani zdali se narodí ve znamení Berana nebo Býka. V obou případech se ale vévodkyně Kate může připravit na pořádně tvrdohlavé miminko.

Autor: brig