Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Už je to tady! Unikly první fotografie z natáčení 50 odstínů!

16. října 2014 | 09:10

Přestože je dlouho očekávaný plánovaný kasovní trhák už dávno dotočený a nyní na něm pracuje zkušený tým střihačů, na veřejnost prosakují snímky z natáčení. Díky internetu se na tyto přísně utajované fotky tak můžete podívat i vy!

Fotografie sice ani zdaleka nejsou tak žhavé, jako trailer k filmu, který už jsme viděli snad stokrát, ale i tak je z nich cítit, že Dakota Johnson a Jamie Dornan byli správnou volbou pro představitele charismatického Christiana Greye a nevinné Anastasie Steele.

Z úsměvů, které na tvářích obou herců vidíte je jasné, že si natáčení pořádně užili a že mezi nimi rozhodně nepanuje žádná nevraživost, jak se to u romantických filmů občas stává.

Stejný osud jako u Roberta Pattinsona a Kristen Stewart, tedy představitelů hlavních rolí další romantické ságy Stmívání, která ostatně byla předlohou Padesáti odstínů šedi, ovšem nečekejte. V cestě románku mezi Dakotou a Jamiem totiž stojí fakt, že krásný rodák ze Severního Irska je šťastně ženatý a před nedávnem se mu narodila malá dcerka.

Zajímají vás fotografie uniklé z natáčení? Prohlédněte si je v naší fotogalerii.

Autor: brig