Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

I celebrity stárnou! Komu vrásky neubraly na kráse?

  • 24. září 2014 | 06:00

    Jemné rýhy kolem očí, úst, na čele... V zrcadle je ve své tváři objevujeme každý den. Přemýšlíme, jak se jich nejlépe zbavit. Vyhledáváme zázračné omlazující zákroky, navštěvujeme plastické chirurgy, kteří se nám snaží vrátit mladistvý vzhled. Jenže proč vlastně? Z vrásek nemusíme mít obavy! Všimla jste si, jak jsou vějířky u očí sexy, když se smějete? Na to už přišly i některé hollywoodské hvězdy!

  • Sarah Jessica Parker (49)

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
    I populární Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě stárne. Její nevýhodou je skutečnost, že je hodně hubená. Na těle, ale ani na tváři nemá gram tuku. Za své vrásky, které si většina jejích kolegyň nechává se železnou pravidelností vyhladit botoxem, se ale nestydí. Má prý na ně osvědčený recept. Každý večer masíruje oční partie šípkovým olejíčkem.
  • Cate Blanchett (45)

    Cate Blanchett
    Autor: Reuters
    Vrásky zdobí i tvář australské krásky, která však prohlašuje, že nemá naprosto žádné obavy z fyzického stárnutí. "Ne, nebojím se stárnutí. Proč bych měla? Kdo by chtěl mít obličej bez vrásek, které přicházejí s věkem, zkušenostmi a také díky smíchu? Já určitě ne," prohlásila Cate v jednom z rozhovorů. A má naprostou pravdu!

     

    Na plastiku prý nikdy nepůjde. Ztratila by tak sexappeal, který lidem rýhy v obličeji dodávají. Nesnáší ve svém okolí lidi, kteří jsou příliš posedlí sami sebou a svým vzhledem. Takoví jedinci ji přímo odpuzují.

  • Sigourney Weaver (64)

    Sigourney Weaver
    Autor: profimedia.cz
    Představitelka důstojnice Ripley z Vetřelce nikdy nepatřila k typickým hollywoodským filmovým kráskám. V civilu je ale skutečnou dámou, která umí stárnout s grácií. Je krásná i bez botoxu, liftingu a plastik.

     

    "Myslím, že mladí lidé nevypadají zajímavě. Zajímavými se stanou až věkem. Podívejte se například na Keitha Richardse. Je to jedna velká chodící vráska. Ale je úžasný právě proto, kdo to je a jak vypadá," prohlásila Weaver, které přirozenost zkrátka sluší. Co myslíte?

  • Sharon Stone (56)

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz
    Blonďatá hvězda filmu Základní instinkt vypadá i s vějířky kolem očí skvěle! Herečka se nechala slyšet, že se rozhodla nesnažit se zastavit přirozené stárnutí plastickými operacemi.

     

    "Nikdy jsem o svém věku nelhala. Naopak si myslím, že stárnutí je něco, do čeho bychom měli dospět, ne s tím bojovat. Hodně cvičím, protože si to užívám. Chodím do posilovny, čistí to mou mysl od hektického života," prohlásila Sharon, která ale také přiznala, že se ztrátou mládí nevyrovnávala snadno.

  • Jane Fonda (76)

    Jane Fonda
    Autor: Cate Blanchett
    Nestárnoucí sexbomba je na své vrásky patřičně hrdá. A k přirozenosti vyzývá všechny ženy. Přiznává ale, že i ona byla před lety až fanaticky posedlá mládím a dokonalostí.

     

    "V minulosti jsem podstoupila plastickou operaci. Nikdy víc to však už udělat nechci. Vždy se cítím velmi špatně, když navštívím Los Angeles a dívám se na to, jak tu každý vypadá. Mladým dívkám bychom měli ukázat, že i když zestárnou, stále mohou žít, mít sex, být svůdné a užívat si zábavu - i když mají vrásky," uvedla v jednom z rozhovorů.

  • Cameron Diaz (42)

    Cameron Diaz
    Autor: Reuters
    I sexy Charlieho andílek vsadil na přirozenost. A vrásky, které má zřejmě od smíchu, jí opravdu sluší. Na sebevědomí jí vůbec neubírají, právě naopak. S přibývajícími léty podle vlastní mínění zraje jako víno.

     

    "Sice jsem už někde řekla, že jediný způsob, jak přestat stárnout, je zemřít. Ale to není dobrá rada, takže, dámy, co třeba začít své vrásky a sebe samu milovat? Podle mě je to ten vůbec nejlepší způsob, jak se zbavit nepodstatných mindráků, že už nám není dvacet. Platí to pro všechny, bez rozdílu," tvrdí Cameron.

Klíčová slova:  vip, vrásky
Diskuse ke článku
.