Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

5 nej českých moderátorů: Kdo je nejhorší, kdo nejdražší a kdo nejkrásnější?

  • Roman Šebrle má v každém svém vstupu nějaký problém.
    15. září 2014 | 06:28

    Denně je vídáme v televizi, do našich pokojů vstupují prostřednictvím obrazovky. Jsou s námi při snídani, chodí s námi spát. Některé z nich potkáváme rádi, při pohledu na jiné skřípeme doslova zuby, dalším závidíme jejich honorář. 

  • Leoš Mareš

    Mareš Stingovu kytaru nevyhrál!
    Autor: archiv Blesku

    Excentrický "pán kožichů" začínal jako zpěvák, brzy ale zjistil, že jeho kvality jsou někde jinde. Moderování má totiž doslova v krvi. Začínal už jako mladík, když v Berouně, kde se narodil, uváděl diskotéky. Vystudoval ekonomickou školu v Chebu, kde pak vyhrál konkurz do místního rádia. Když se pak dostal do Evropy 2, začal skládat písničky. Radikálně změnil svou image, začal nosit kožichy, jeho CD se prodávala. Relativně brzy ale pochopil, že to není to pravé. A svůj talent dokázal skvěle zúročit. Dnes se jeho měsíční příjmy pohybují kolem jednoho milionu korun.

     

    "Moderátorství se naučit dá, ale dobré moderátorství už ne. Už musí v člověku být. Dobrý moderátor se také neobejde bez pohotovosti a bez vzrušení před začátkem show. Ta je asi nejdůležitější, to nastartování. A pak musí mít vtip," tvrdí Leoš Mareš.

  • Lucie Borhyová

    Borhyová se před vysíláním zpráv s úsměvem namalovala.
    Autor: TV Nova
    Sympatická blondýnka se širokým úsměvem si získala srdce snad všech diváků. Jako moderátorka Televizních novin začala pracovat v roce 1998, kdy se objevila na obrazovce po boku Reynolda Korantenga. Stali se nerozlučnou dvojicí, kterou lidé milují. I když dělá chyby a její projev není stoprocentní, vykompenzuje to svým širokým bezelstným úsměvem, který dokáže prozářit každou domácnost.
  • Ladislav Hruška

    Láďa se své nové pochoutky skutečně nemůže nabažit.
    Autor: reprofoto TV Nova
    Láďu musíte buď milovat, nebo nenávidět. Nic mezitím asi neexistuje. Pět let byl tváří zpravodajství Prima, pak ale dostal nabídku od konkurenční televize. A stal se její "hvězdou". Přestože má tuctovou tvář, jeho projev je příšerný a jeho lascivní narážky trapné, slaví úspěchy. Ví totiž, co masy chtějí.

     

    Jejich přízeň si získal, když jako "potravinový inspektor" navštěvoval s kamerou obchodní řetězce, kde poukazoval na špatnou kvalitu potravin a hygienické podmínky. Na piedestal ho ale Češi postavili, až když začal vařit levná "jídla" podle receptů od diváků.

  • Petra Svoboda

    V černých šatech se objevila i moderátorka Petra Svoboda.
    Autor: Martin Hykl

     

    Plavovlasá kráska začínala jako Playmate, nahá pózovala na stránkách prestižního časopisu Playboy. Krásů jí rozhodně nelze upřít. Zřejmě i proto si ji diváci vyžádali. Chtěli ji mít častěji na očích. Na obrazovce totiž začínala totiž jako "rosnička", takže nebyla moc vidět. Záhy proto dostala šanci v nočních Televizních novinách, které díky ní měly obrovskou sledovanost. Je pravda, že její výkon není zrovna dech beroucí, neumí dýchat a bývá nervózní, krása ale vše vynahradí.

  • Roman Šebrle

    Za velmi opálenou pleť mohou kromě slunce i geny po předcích.
    Autor: archiv Blesku

     

    Jak se říká, to nejhorší nakonec... Roman je krásný charismatický chlap. Obdivuji ho za to, co jako atlet dokázal. Bohužel, svoji kariéru atleta pověsil na hřebík a stal se moderátorem hlavní zpravodajské relace na televizi Prima. Jitce Obzinové, šéfce zpravodajství, kterou to napadlo, gratuluji za skvělý marketingový tah, který určitě přitáhl statisíce diváků. Vždyť kdo by nechtěl pohledného desetibojaře vidět jako hvězdu hlavního zpravodajství. Navíc po boku krásné Miss. Jenže po deseti minutách asi většině z nás ztuhl úsměv na rtech. Tohle přece nemá sportovec jeho formátu zapotřebí! 

Klíčová slova:  moderátor, vip
Diskuse ke článku
.