Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nesmysly v 50 odstínech, které prostě nejdou přehlédnout (ale i tak je milujeme)!

  • 28. srpna 2014 | 06:00

    Milujeme trilogii Padesát odstínů, stejně jako se těšíme na připravovaný film. To je bez debat. I přesto ale musíme uznat, že v celém příběhu Christiana a Anastasie je pár nesmyslů a děr, nad kterými se zkrátka nedá neusmát. Přečtěte si sedm z nich, které nás bijí do očí nejvíc.

  • Christian a Ana si mailují

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Přestože se ve světě Padesáti odstínů šedi zmiňují takové vymoženosti internetu, jako je Google a Wikipedie, veškerá komunikace Christiana a Anastasie probíhá přes e-maily. Což by samo o sobě nebylo ještě tak zlé, pokud by Christian neočekával okamžitou odpověď.

     

    No tak, vážně ještě neobjevili kouzlo Gchatu nebo chatu na facebooku? Stejně dobře by posloužil také Skype, iMessage nebo icq, když už tedy chceme být hodně retro. Zkrátka nevěříme tomu, že by lidem daleko před třicítkou, v dnešní době, vyhovovaly ke komunikaci e-maily. Stejně jako mimochodem nevěříme tomu, že Ana by byla schopna vystudovat bez vlastního počítače.

  • Christian napíchne Anastasii mobil...

    ...
    Autor: profimedia.cz
    ... a nikomu to nevadí! Z nějakého nepochopitelného důvodu Anastasii nepřijde ani trochu divné, tím méně děsivé,  že k tomu, aby Christian zjistil, ve kterém že baru se to tak L"střískala", použije vyhledávací zařízení.

     

    Příčetná reakce na tuto informaci není: "Aha. Děkuji, že jsi mě zachránil.", ale: "To je bezva. Omluvíš mě na okamžik? Musím se odtud dostat co nejrychleji a co nejdál, dřív, než na tebe podám žalobu za stalking."

  • Anastasia se probudí bez kocoviny...

    Dakota hraje sexuálně nezkušenou dívku.
    Autor: profimedia.cz
    ... a to jenom díky tomu, že ji Christian donutil vypít sklenici vody! Prosím? Proč mi nikdo neřekl, že k tomu, abych se po šíleném večírku, při kterém se mi krev v těle prakticky kompletně přeměnila na alkohol, probudila bez pocitu, že mám v hlavě hlavní nádraží a v břiše klubko radioaktivních hadů, stačí večer vypít tři deci studené vody?

     

    Každý z nás, kdo se alespoň jednou v životě pořádně opil (včetně nekontrolovatelného zvracení a odpadnutí v taxíku cestou domů) ví, že jedna sklenice vody před spaním ho nezachrání. Upřímně si nejsem jistá, jestli by s tím byla něco schopna udělat i celá cisterna vody.

  • Christian zaměstnává pouze blondýny

    ...
    Autor: reprofoto YouTube
    Svět pana Greye je poněkud černobílý - zatímco souloží zásadně s brunetkami (malými a subtilními), zaměstnává výlučně blondýny. Zřejmě aby se mu nestalo, že co je v domě, je pro něj. I přesto ale nedokážeme uvěřit tomu, že u něj ještě nezvonily stovky novinářů, další stovky nezaměstnaných zrzek nepodaly žalobu za diskriminaci a noviny nezaplavily titulky ve stylu: "Novodobý Hitler zaměstnává pouze ženy áríjské rasy."
  • Příjmení Christiana a Anastasie...

    ...
    Autor: profimedia.cz
    ... jsou "Grey" a "Steele". V překladu tedy v podstatě "Šedý" a "Ocel". Trošku klišé, nemyslíte?
  • Anastasia a její sexualita

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Pomineme to, že Anastasia má talent na sex od přírody a při svém odpanění nejen že zvládne dosáhnout mnohočetného orgasmu, ale navíc perfektně zvládá i felaci a dosahuje orgasmu i při pouhé stimulaci bradavek.

     

    Co ale nedokážeme přehlédnout je fakt, že přestože tato žena dosáhne orgasmu na požádání (ne, žádný muž prostě není v posteli TAK dobrý!), mluví o své vagině jako o "tom dole" a neustále vše konzultuje se svým povědomím a svojí vnitřní bohyní. I komiksoví andílek s ďáblíkem u každého ucha jsou mnohem, mnohem méně dětinští.

  • Paní Jonesová uklízí i červenou hernu

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Ano, dá se předpokládat, že Taylor, osobní gorila velkého pana tajemného (stejně jako jeho právník a cvokař) bude vědět o jeho specifických choutkách, protože co kdyby náhodou cokoliv. Proč ale chtít po hospodyni, aby uklízela vaše doupě neřesti?

     

    Pochopily bychom, že paní Jonesová tuto místnost jednou za týden přejede vysavačem a leštěnkou na nábytek, že ale její zaměstnavatel nemá problém nechat ji omývat použité anální kolíky a genitální svorky? No tak Greyi, trošku respektu a studu! Ať už své hospodyni dáváš jakkoliv obscénní plat, na TOHLE je pořád malý.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.