Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dietolog Petr Havlíček miluje tatarák a kouří!

Petr Havlíček
18. srpna 2014 | 06:00

Dietolog Petr Havlíček už dávno lidem neradí jen jak zhubnout. Těm, co chtějí být spokojenější, dokáže drobnými kroky změnit celý životní styl. Ví sám totiž nejlíp, že jedno s druhým souvisí. 

Sekne mu to. Nejvíc za dobu, co se známe. A to tehdy začínal v malém obchodě s doplňky stravy ve chvílích volna nebo po večerech psát hlavně sportovcům jídelníčky. Dnes je u něj všechno nové. Partnerka, bydlení, i adresa jeho firmy. Je majitelem centra, které právě otevřelo pro klienty celé jedno patro velkého domu.

Jeden zápas za druhým

Má vůbec tento známý expert na výživu čas užít si léto? „Pravda je, že ho trávím hodně pracovně, protože jsme teď dva měsíce stěhovali firmu do jiných prostorů,“ říká majitel výživového centra. „Ale jsem také otec, takže se snažím dny i víkendy trávit se svou devítiletou dcerou Lucií. Ta hraje tenis, což obnáší také, že s ní jezdíme po turnajích. A už to je pro mne vlastně odpočinek, protože nic nedělám, sedím, dívám se a mám z ní radost,“ dodává Petr Havlíček.

Petr Havlíček
Autor: Jan Hrdý

Mezi další jeho víkendové aktivity patří zápasy fotbalu. Ženského. „Moje přítelkyně chytá za Spartu,“ dodává s tím, že jeho nová dvaadvacetiletá partnerka s ním vedle studia na vysoké škole pracuje i v jeho firmě.

Dovolená

Najde se v diáři workoholika i místo pro skutečnou dovolenou? „Pochopitelně. Právě odlétáme s holkami do Řecka. Snad prvně v životě hodlám dovolenou strávit co nejvíce v odpočinku. Vždycky jsem něco sportovního podnikal, letos bych rád nedělal nic. Těším se na bungalovy v zeleni s pláží hned u nosu,“ usmívá se a tuší, že s dcerou jen ležet na lehátku asi nebude.

Jaký další relax Petr Havlíček miluje a na jakém jídle si v létě ujíždí? To i mnohem více se dozvíte v aktuálním čísle magazínu Blesk pro ženy, který vychází právě dnes!

Titulka č. 34
Autor: archiv



Autor: bla