Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlépe placená herečka? Letos vyhrála Sandra Bullock!

Sandra Bullock si za rok vydělala 51 milionů dolarů.
5. srpna 2014 | 11:00

Hollywoodská herečka Sandra Bullocka oslavila před několika dny 50. narozeniny, ke kterým dostala krásný dárek - první místo v anketě nejlépe vydělávajících hereček uplynulého roku, kterou vyhlašuje časopis Forbes. Kolik si připsala na své konto a které slavné krásky nechala daleko za sebou?

Jednoznačná vítězka

Přestože si Sandra Bullock za film Gravitace neodnesla sošku Oscara za nejlepší ženský herecký výkon, vydělala si za jeden rok neuvěřitelných 51 milionů dolarů. To je docela slušná cena útěchy, nemyslíte?

Jennifer Lawrence
Autor: profimedia

2. místo

Na druhém místě skončila oscarová Jennifer Lawrence, která si na své konto za jeden rok připsala 31 milionů dolarů především za hlavní roli v Hunger Games

3. místo

Třetí místo obsadila herecká stálice Jennifer Aniston, která si za rok vydělala 31 milionů dolarů především díky tomu, že se v Americe opakovaly všechny série seriálu Přátelé. Další příčky pak obsadily Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie a Cameron Diaz.

Muži vedou

I navzdory těmto magickým částkám vydělávají herečky podstatně méně, než jejich mužští kolegové a to v průměru o polovinu.