Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nikdo není dokonalý! Kdo z celebrit má 6 prstů nebo 3 bradavky?

  • Karolína Kurková pupík opravdu nemá. Za vše může operace kýly, kterou v dětství prodělala.
    4. srpna 2014 | 06:00

    Závidíme jim jejich krásnou tvář, bezchybné tělo. Jsme totiž přesvědčeni o tom, že právě slavné hvězdy prostě musejí být dokonalé. Zdání ale často klame. Spousta z nich má totiž více či méně podivné tělesné anomálie. Ani to jim ale nezabránilo v tom, aby se staly celebritami světového formátu.

  • Lily Allen

    Lily Allen
    Autor: Profimedia.cz
    Zpěvačka si ze své tělesné anomálie vůbec nic nedělá. Naopak je na ni hrdá. A na požádání třetí bradavku ukazuje novinářům, reportérům i svým fanouškům na koncertech. Nejde přitom o nic výrazného. Vypadá spíš jako mateřské znaménko. Jenže je to skvělý způsob, jak na sebe upoutat pozornost.
  • Ashton Kutcher

    Ashton Kutcher byl kvůli problémům se slinivkou odvezen do nemocnice
    Autor: profimedia.cz
    Neodolatelný krasavec má zase mezi prsty na nohou "plovací" blány. Tahle deformace se nazývá syndaktylie. Samozřejmě se dá operativně řešit, ale Kutcher je na své srostlé prsty hrdý a neváhá se s nimi komukoliv pochlubit.
  • Halle Berry

    Halle Berry
    Autor: profimedia
    Čokoládová kráska sice mezi prstíky blánu nemá, ale zato má jeden navíc. Tahle anomálie, která je poměrně vzácná, se nazývá polydaktylie. Další prst se nejčastěji nachází hned vedle malíčku, stejně jako je tomu u Halle. Jde o výsledek genetické mutace.
  • Kate Hudson

    Kate se na narození syna velmi těšila
    Autor: ČTK
    Se stejnou anomálií se narodila i herečka Kate Hudson. Přesto je tento stav poměrně vzácný, vyskytuje se totiž u jednoho z 500 narozených dětí. Kate svému šestém prstu věnuje všechnu potřebnou péči, dokonce si na něm i lakuje nehet.
  • Joaquin Phoenix

    Joaquin Phoenix (Walk the Line)
    Autor: Blesk
    Jeho horní ret "zdobí" nepěkná výrazná jizva. I když ale jeho obličej nese výrazné známky po rozštěpu, nezabránilo to Joaquinovi v tom, aby se stal slavným. Zajímavé je, že jizva není výsledkem operativního zákroku. Herec se totiž už s jako by operovaným rozštěpem patra narodil. Podle jeho matky šlo o zásah Boží ještě v děloze.
  • Megan Fox

    Herečka Megan Fox.
    Autor: profimedia.cz
    Sexy americké herečce a modelce naštěstí žádný prst nechybí, ani nepřebývá. Její palce na ruce ale vypadají tak trochu jako kdyby patřily na nohy. Jsou malé, zploštělé, se zakrnělými nehty. Kráska se totiž narodila s brachydaktylií, dědičnou malformací postihující délku prstů.
  • Karolína Kurková

    Karolína Kurková pupík opravdu nemá. Za vše může operace kýly, kterou v dětství prodělala.
    Autor: Reuters, AFP
    Supermodelka patří mezi nejlépe placené krásky světa. Rodačka z Děčína se dokonce umístila na prvním místě světového žebříčku žen s největším sexappealem. Předstihla i smyslnou Angelinu Jolie a éterickou krásku Scarlett Johansson. A vůbec nevadilo, že nemá pupík. Když si toho na jedné fotce lidé všimli, domnívali se všichni, že jde o špatně odvedenou práci grafika. Ale Karolina pupík opravdu nemá. Za vše může operace kýly, kterou v dětství prodělala.

Diskuse ke článku
.