Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hollywoodské příšerky: Tyhle děti se slavným rodičům přiliš nevyvedly

  • Dcera zpěvačky Madonny Lourdes Leon (vlevo) vypadá spíš jak dítě vlkodlaka. Dcera herce Adama Sandlera Sadie (vpravo) zase jako malý mimozemšťan.
    30. července 2014 | 06:00

    Jsou populární. Někteří díky jejich hudbě, jiní díky nesmrtelným filmovým rolím nebo třeba pikantnímu a zajímavému milostnému životu. Nesmíme ale zapomenout na skutečnost, že jsou také známí díky svému vzhledu. Většina z nich je totiž opravdu krásná. Bohužel to samé nelze říci o jejich dětech. Pojďme se podívat na některé hollywoodské celebrity, jejichž potomci tuhle vlastnost od sudiček do vínku nedostaly.

  • Madonna a dcera Lourdes

    Dcera zpěvačky Madonny Lourdes Leon vypadá spíš jak dítě vlkodlaka.
    Autor: profimedia.cz
    Dcera nekorunované královny popu nám připomíná, jak Madonna vypadala jako mladá v době, než se stala světově proslulou. Srostlé husté obočí, knírek... Takhle si krasavici rozhodně nepředstavujeme. Z ošklivého kačátka ale naštěstí roste krásná labuť.
  • Will Smith a dcera Willow

    Herecká rodina na premiéře Madagaskaru 3
    Autor: profimedia.cz

    Je to trochu smutné, když jste slavný pohledný herec, máte miliony dolarů a vaše dospívající dcera vypadá stejně jako vy, když jste dospíval: hubený afro-americký muž.
  • Demi Moore, Bruce Willis a jejich tři dcery

    Dcera Demi Moore a Bruce Willise vypadá jako vodník.
    Autor: profimedia.cz
    Nedávno jsme vám představili jednu z nich. Tallulah Belle rozhodně nevypadá jako něžná víla. A bohužel ani Rumer a LaRue Scout nevypadají jako jejich slavná a sexy matka. Je smutné, že stejně jako Willow Smith, přesto, že jsou to holky, vypadají jako mladší a chlupatější verze svého otce.
    Bruce Willis se svými dcerami Rumer a Talluhou.
    Autor: Profimedia.cz
  • Adam Sandler a dcera Sadie

    Adam Sandler s dcerou
    Autor: profimedia.cz
    Nejmladší dcera tohoto slavného herce, Sunny Madeline, je skutečně sladké a krásné dítě. To se ale nedá říct o její starší sestře Sadie. Ta je, při vší úctě, opravdu ošklivá. Většina dětí je roztomilá, když jsou mladší a stávají se ošklivější, když vyrostou. Sadie Sandler je ale pravým opakem. Jako dítě byla skutečně ošklivá, ale teď se zdá být čím dál krásnější.
  • Halle Berry a dcera Nahla Ariela Aubry

    Halle Berry by měla svému muži dávat 282 tisíc měsíčně
    Autor: profimedia.cz
    Herečka je známa svou krásou. Dcera Nahla, kterou má z předchozího vztahu s modelem Gabrielem Aubrym, tuhle vlastnost ale do vínku zřejmě nedostala. Možná z toho ale ještě vyroste...
  • Katie Price a dcerou Princess Tiaamii

    I
    Katie Price s dcerou Princess Tiaamii
    Autor: profimedia.cz
    když má dcerka modelky a silikonové krásky poeticky znějící pohádkové jméno, jako princezna zrovna nevypadá. Může jen doufat, že poroste do krásy. A pokud ne, tak se po vzoru své matky může svěřit do rukou plastických chirurgů, kteří dnes dokáží zázraky.

Autor: red
Klíčová slova:  vip, krása, ošklivé děti