Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

České celebrity se přiznaly, jestli podlehly šílenství kolem 50 odstínů šedi

25. července 2014 | 12:28

Jak jsme vás již informovali, tak se konečně objevil trailer z dlouho očekávané, filmové adaptace knihy 50 odstínů šedi! Kniha je od svého uvedení na trh provázena šílenstvím jejích fanoušků a stejné je to i s filmem, který bude mít premiéru až příští rok v únoru. Nás zajímalo, co si o knize myslí české celebrity, jestli se těší na film a co říkají hereckému obsazení.

Jitka Asterová
Knihu jsem dostala od kamarádky a byla jsem na ni velice zvědavá. Bohužel jsem ji odložila na poličku nedočtených knih, myslím si, že je přeceňovaná, vůbec mě nebavila. Na film se tudíž nijak zvlášť netěším. Paradoxně, erotika v knihách ani na plátně mně neláká.

Monika Absolonová
Bohužel jsem ještě neměla čas se s knihou seznámit, ale přiznám se, že jsem si před čtrnácti dny zakoupila všechny tři díly, tak uvidím.

Autor: Blesk - Jan Tůma

Heidi Janků
Přiznám se, že jsem knihu nedočetla, protože mi to přišlo pořád na jedno brdo a ač mně knihy s touto tématikou lákají a kolem téhle speciálně bylo velké haló, myslím si, že existují mnohem lépe napsaná díla. V kině jsem dlouho nebyla, ale na tento film asi spěchat nebudu, ač jsem viděla herce, neznám je, ale jsou to moc hezcí lidé.

Vlaďka Řepková
Knihu jsem nečetla, dostala jsem ji teď ke svým třiatřicátým narozeninám. Znám příběh i knihu z vyprávění a těším se na ni. Film určitě vidět chci.

Dara Rolins
Bohužel neznám ani knihu, ani představitele.

Marta Jandová
Knihu jsem četla asi jenom do jedné třetiny a přišlo mi to tak trochu prvoplánové, i když její úspěch naprosto chápu. Proto mě ani film moc nezajímá.