Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vodník? Ne, jen dcera Bruce Willise a Demi Moore!

23. července 2014 | 06:00

Nejmladší dcera Demi Moore a Bruce Willise, Tallulah (20), je ráda středem pozornosti. V minulosti se několikrát ukázala velmi vyzývavě oblečená i opilá a velmi často obojí dohromady. Tentokrát se rozhodla, že na sebe strhne pozornost díky svým vlasům, které si obarvila na zeleno. Co na to říkáte?

Herec Bruce Willis a herečka Demi Moore mají z třináctiletého manželství tři společné dcery. Nejstarší z nich, Rumer (25), zdědila po rodičích herecký talent a zahrála si v několika filmech i seriálech. Prostřední, Scout Larue (23), má za sebou sice pár skandálů týkajících se nahoty na veřejnosti, ale jinak je celkem spořádaná dcera. 

Sestry Scout a Rumer
Autor: Profimedia.cz

Rebelka Tallulah

Nejmladší dcera Tallulah je ze tří sester rozhodně největší rebelkou. Nedávno byla přistižena na hudebním festivalu Coachella, kde se "producírovala" jen v plavkách, kouřila jednu cigaretu za druhou a láskyplně se objímala s neznámou dívkou.

Minulý týden svému rebelství nasadila korunu, když si obarvila vlasy na zeleno-modro. S novým lookem, bez make-upu a v prapodivném džínovém kompletu rozhodně nevypadala jako dcera jedné z nejkrásnějších hereček světa. Co tomu asi říká maminka Demi a tatínek Bruce?