Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

50 odstínů šedi: První mini trailer zveřejnila Beyonce!

Padesát odstínů šedi - Jamie Dornan a Dakota Johnson
22. července 2014 | 06:00

Padesát odstínů šedi, snímek podle stejnojmenné knihy, jistě nemusíme představovat. Ostatně jeho premiéry na den svatého Valentýna se už nemůžeme dočkat. Naštěstí už ale víme, kdy se konečně dočkáme traileru.

I když už je první díl, natočený podle celosvětového bestselleru - trilogie o nespoutané vášni Christiana Greye a Anastasie Steele, dávno dotočený, na otázky ohledně toužebně očekávaného traileru odpovídal tvůrci filmu stále odmítavě.

Objevily se dokonce zprávy, že na první ochutnávku snímku, kterého se už nemůžeme dočkat, si budeme muset počkat až do konce září. Všechno je ale, naštěstí, úplně jinak.

Jak autorka knižní předlohy - E.L. James, tak Beyonce, na jejíž singl Crazy In Love E.L. James přímo v knize odkazuje (a který se velmi pravděpodobně objeví i na soundtracku k filmu), přišly s radostnou novinou, traileru se totiž dočkáme již tento čtvrtek! Respektive v pátek brzy ráno, protože vůbec první zveřejnění traileru k Padesáti odstínům šedi proběhne v americké televizní talk show, po osmé hodině večerní místního času.

A díky sociálním sítím, na kterých obě dámy uveřejnily toto video, se už teď i my můžeme podívat na první mikro-ochutnávku toho, na co tak netrpělivě čekáme.

Autor: brig