Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tomu neuvěříte: Kočka Karla Lagerfelda bude mít vlastní make-up

14. července 2014 | 13:45

Máte pocit, že vaše kočka je rozmazlená. Pak se seznamte s nejrozmazlenější kočkou na světě! Choupette - domácí mazlíček módního guru a vrchního návrháře pro Chanel - Karla Lagerfelda se stala novou tváří kosmetické značky. Tomu říkáme zaseknout drápek!

Ne každá kočka si může dovolit mít dvě služebné a každý den u stolu večeřet s nejstylovějším sociopatem planety - Karlem Lagerfeldem. Ten Choupette dostal v roce 2010 od světové modelky Baptiste Giabiconi a okamžitě se do malé sněhobílé kuličky zamiloval.

Jako by ovšem nestačilo, že se Choupette, nejrozmazlenější zástupkyně plemene Ragdoll, cpe u stolu krevetami, v současných dnech jí vychází kniha a stala se dokonce novou tváří limitované kolekce luxusní kosmetické značky Shu Uemura, nazvané příznačně Shupette.

Vánoční kolekci, která bude jasným důkazem, že frčí kočičí linky a blankytně modrý pohled, nenavrhl nikdo jiný, než samotný Karl Lagerfeld. Ten už pro Shue Uemura jednu limitovanou kolekci vytvořil a představil ji na animované postavičce pojmenované Mon Shu.

Shu Uemura ale není jedinou kosmetickou firmou, která si pro tvář kolekce zvolila domácího mazlíčka. Podkladovým bázím NARS v roce 2010 totiž dělal "model" francouzský buldoček jménem Marcel. Ke Karlově smůle se tak Choupette musí spokojit až s druhým místem.

Buldoček Marcel se stal tváří kosmetické značky NARS
Autor: archiv firem
A na co se v kolekci můžete těšit? Na veřejnost unikla zpráva, že se v ní rozhodně objeví blankytně modré oční stíny v tónu Choupetteiných očí a "chlupaté" falešné řasy. Jak to ale bude ve skutečnosti, to ukáže až čas.

Autor: brig