Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na pláži, nebo na rybách. Podívejte se, jak tráví dovolenou celebrity

  • Celebrity si mimo jiné užívají dovolené na surfu, v historických městech, nebo na pláži.
    2. července 2014 | 06:00

    Letní období (a nejen to) má spousta lidí spojeno s časem odpočinku a dovolených. Jinak to nemají samozřejmě ani celebrity, které si v tuto dobu také užívají volna. Někdo vystavuje své křivky na pláži, jiní zase surfují, nebo rybaří. Podívejte se, jak relaxují známé osobnosti!

  • Karolína Kurková

    Jedna z našich nejznámějších modelek, která  se už v patnácti letech dokázala prorazit ve světě módních firem, si letos vyrazila na dovolenou s přáteli a očividně si užívají spolu spousty legrace. Tuto fotografii postla modelka na svém twitteru. 
    Modelka Karolina Kurkova na dovolené se svými přáteli.
    Autor: Profimedia.cz
  • Paul McCartney

    Legendární "Beatlskák" si skutečně užívá prázdniny. Spolu s přáteli a svojí přítelkyní pobývají na jachtě na Ibize. Ačkoliv nedávno oslavil své dvaasedmdesáté narozeniny, nebrání mu to v tom skákat z jachty jako mladíček. 
    Paul McCartney na dovolené skákal z jachty.
    Autor: Profimedia.cz
  • Serena Williams a Caroline Wozniacká

    Na tenisovém kurtu soupeřky, ale na dovolené společnice. Dvě tenistky, Serena Williams a Caroline Wozniacki jely načerpat nové síly na dovolenou v Miami, kde dokonce ochotně ukázaly své křivky.
    Serena Williams a Carolina Wozniacki na dovolené.
    Autor: Profimedia.cz
  • Charlie Sheen

    Místo na pláži tráví dovolenou na rybách hollywoodský průšvihář Charlie Sheen. Po prutech a udicích sáhl spolu se svojí přítelkyní v Mexiku, kam se vydali na konci minulého roku.
    Charlie Sheen na rybách.
    Autor: Profimedia.cz
  • Helen Hunt

    Jedenapadesátiletá herečka Helen Hunt propadla surfování, které se ihned stalo její vášní. Společně se svým manželem Matthew Carnahanem tak ujíždí na vlnách ocenánů na prkně.
    Helent Hunt na surfovacím prkně.
    Autor: Profimedia.cz
  • Rihanna

    Kouzlu surfovacího prkna podlehla i zpěvačka Rihanna. Prázdniny v ráji tohoto sportu, na Havaji, si užívala v přítomnosti svých přátel. Musíme uznat, že i ve vodě na prkně jí to skutečně sekne.
    Rihanna při surfování.
    Autor: Profimedia.cz
  • Eva Longoria

    Jedna ze zoufalých manželek, Eva Longoria, se vydala na prázdniny na starý kontinent, konkrétně do Itálie. Zde je za příkladnou turistku s fotoaparátem v ruce a málokdo by na první pohled pozal, že je to světoznámá herečka a modelka. Posuďte sami!  
    Eva Longoria na dovolené v Itálii.
    Autor: Profimedia.cz
  • Tara Reid

    Herečka známá hlavně z komedií pro teenagery se vydala užít si volna se svým přítelem k Mrtvému moři, kde vyzkoušeli i léčivou sílu tamějších bahenních zábalů.
    Tara Reid s přítelem na dovolené u Mrtvého moře.
    Autor: Profimedia.cz

Autor: maš
Diskuse ke článku
.