Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity ukazují svá vyzáblá těla! Opravdu chcete mít velikost nula?

  • Vnímání krásy se od dob Marilyn Monroe značně posunulo
    27. června 2014 | 06:00

    Zatímco původně byly modlou krásy ženy s oblými tvary, dnes je to naopak. Podle modelek a některých hereček to vypadá, že čím více kostí je vám vidět, tím lépe. Sami se dokonce fotí a svá vyzáblá těla ukazují na sociálních sítích. Nejspíš si ale neuvědomují, jak nebezpečný trend rozvíjejí. Spousta mladých holek si bude přát vypadat jako ony, ačkoliv dosáhnutí tohoto vzhledu je téměř nemožné a může být i nebezpečné.

    „normální“

  • Alexa Chung

    Alexa Chung si zahrála v několika filmech a ve světě showbyznysu je velmi oblíbená. Chung nedávno přidala na instagram svojí fotku, kde spíše než dospělé ženy má postavu malé holčičky. 
    Modelka Alexa Chung.
    Autor: instagram
  • Mary Charteris

    Modelka Mary Charteris na instagram postla fotografii z dovolené, na které jí můžete doslova spočítat všechna žebra. Tato fotka asi nebude příliš edukativní pro mladé ženy, které hledají své vzory.
    Modelka Mary Charteris.
    Autor: instagram
  • Kate Bosworth

    Další z celebrity propagující velikost nula, je americká herečka, zpěvačka a modelka Kate Bosworth. Svoji první roli dostala ve filmu Zaříkávač koní. V roce 2010 se svojí kamarádkou Cher Coulter přišla s kolekcí šperků s názvem Jewel Mint .
    Kate Bosworth
    Autor: twitter.com
  • Nicole Richie

    Adoptivní dcera Lionela Richieho, Nicole, vyrůstala v hudební rodině, a tak má k muzice také blízko. Jejím kmotrem byl Michael Jackson, se zpěvákem Joelem Maddenem má dvě děti. Co asi její blízcí říkají na vyzáblou postavu?
    Nicole Richie
    Autor: Profimedia.cz
     
  • Victoria Beckham

    Bývalá zpěvačka dívčí kapely Spice Girls, Victoria Beckham, je známá svými věčnými dietami a posedlostí po svém vzhledu. Ovšem hubnout dále by už neměla, tato velikost nula je tak akorát na hranici.
    Hubená Victoria Beckham.
    Autor: Profimedia.cz
  • Mischa Barton

    Herečka Mischa Barton, známá například ze seriálu O.C., kde hrála Marrisu Cooperovou, by také měla začít trochu jíst. Pro spousty mladých holek se může stát vzorem a ony si pak v touze po stejně dokonalém těle mohou způsobit zdravotní problémy.
    Mischa Barton
    Autor: Profimedia.cz
  • Keira Knightley

    Herečka Keira Knightley, jenž se proslavila hlavně rolí v Pirátech z Karibiku, také nepatří mezi celebrity s „normální“ postavou a velikost jejího oblečení se pohybuje kolem nuly.
    Herečka Keira Knightley
    Autor: Profimedia.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.