Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

I hvězdy mají své dny. Podívejte se, jak vypadají celebrity bez make-upu

  • Poznali byste, že dáma vpravo je Klohé Kardashian?
    26. června 2014 | 06:00

    Snad každá žena zažila někdy ten den, kdy jí to moc neslušelo, a celebrity z toho nevyjímaje. Některé z nich byste bez make-upu ani nepoznali. Podívejte se, jak vypadají tyto hvězdy když nejsou zrovna upraveny vizážisty.

  • Alicia Silverstone

    Americkou herečku, producentku a velkou bojovnici za práva zvířat, Aliciu Silverstone, objevil v jejích sedmnácti letech režisér Alan Shapiro pro její dokonalou tvářičku. Od té doby se ale některé věci změnily a Silverstone je dnes dokonalá mnohem více s make-upem, než bez něj.
    Alicia Silverstone bez make-upu.
    Autor: Archiv online Blesk pro ženy
  • Julianne Moore

    Rudovlásky bývají plné sex-appelu a vášeň z nich skutečně číší. Julianne Moore je opravdu prototypem svůdné zrzky, ovšem je třeba uznat, že po zásahu vizážisty je její krása mnohem více podtržena.
    Julianne Moore je nádherná, ale její bledá tvář líčení vyžaduje.
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Garner

    Stále usměvavá herečka Jennifer Garner s rošťáckým úsměvem dokáže odzbrojit nejednoho muže. Pokud ale není zrovna nalíčená a učesaná, stává se z ní úplně jiná žena. 
    Jennifer Garner bez make-upu.
    Autor: Archiv online Blesk pro ženy
  • Katie Holmes

    Americká herečka Katie Holmes, která se stala známou tváří hlavně na základě jejího manželství s Tomem Cruisem, je na ulici bez výraznějšího make-upu k nepoznání. Větší kočka je však s rudě nalíčenými rty.
    Katie Holmes bez líčení.
    Autor: Archiv online Blesk pro ženy
  • Khloé Kardashian

    Na své dokonalosti a kráse si Klohé Kardashian, mladší sestra Kim Kardashian, zakládá. Pokud jí však potkáte na ulici, nejspíše byste netušili, že je to ona televizní star, která bývá vždy precizně upravena.
    Poznali byste, že dáma vpravo je Klohé Kardashian?
    Autor: Archiv online Blesk pro ženy
  • Vanessa Hudgens

    Herečka s latinsko-americkými kořeny Vanessa Hudgens, známá hlavně z filmů High school musical, se může pyšnit souměrnými rysy obličeje. Ty však příliš nevyniknout, pokud svůj vzhled nepodpoří aspoň trochou make-upu.
    Vanessa Hudgens bez make-upu.
    Autor: Archiv online Blesk pro ženy

Autor: red
Diskuse ke článku
.