Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Robert Pattinson: Chtěl jsem být striptér a rapper

Když si Robert prohrábne vlasy, davy šílí. Co teprve kdyby si sundal tričko.
19. června 2014 | 14:45

Hvězda filmové romantické upírské ságy Twilight (kterou už mu nikdo neodpáře, i kdyby se snažil sebevíc), každým dnem dokazuje, že pověstný britský smysl pro humor mu rozhodně není cizí. Svěřil se totiž, jaká povolání by si zvolil, kdyby nebyl hercem. A stojí za to!

Robert Pattinson dělá co může, aby vystoupil ze stínu třpytivého (a trošku nudného) upíra, idola hormony zmítaných puberťaček. A jde na to chytře.

Na jedné straně propůjčil své tělo i charisma kampani pro Dior, ve které je opravdu pekelně sexy, na traně druhé pak nezapomíná, kde jsou jeho kořeny a dělá Británíí čest, hodnou šlechtického titulu.

Při rozhovorech pro propagaci jeho nejnovějšího snímku Rover nešetří suchým britským humorem, dokonalým anglickým akcentem a pikantnostmi ze svého soukromí (byť více či méně smyšlenými). Nechal se totiž slyšet, jaká povolání by ho lákala, kdyby se nebyl býval stal hercem. A upřímně, vraždily bychom pro možnost ho v obou těchto "rolích" vidět.

Jaká jsou vlastně snová povolání Roberta Pattinsona? Pro Noční show Setha Mayerse se nechal slyšet, že kdyby neprorazil jako herec, rozhodně by si své místo v šoubyznysu našel jako rapper. Údajně měl už i pseudonym - RPattz a jako náctiletý natočil pár songů (které svět internetu rozhodně potřebuje).

I když by nám tohle k bezesným nocím a od smíchu bolavým bránicím docela stačilo, Robert není žádný troškař a rozhodl se pro pobavení zajít ještě dál. V průběhu jiného rozhovoru totiž prohlásil, že povoláním, které ho vždy nesmírně lákalo, je striptér.

S takovým jménem a fanouškovskou základnou můžeme říci jen, Roberte, do toho! Vsadíme se, že by měl beznadějně vyprodaná všechna vystoupení v horizontu tří let, minimálně. Uznejte, nechali byste si ujít vystoupení rapera RPattze, který se na svoji vlastní hudbu svléká a ještě se u toho zlatavě třpytí? My tedy rozhodně ne!

Robetrovi dáváme palec nahoru. Jestli se něčeho rozhodně nebojí, pak je to udělat si legraci sám ze sebe. Možná by to mohl naučit i svoji femme fatale Kristen Stewart.

Autor: brig