Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vysněná partie: Seznamte se! Tohle jsou nejbohatší fotbalisté MS

  • No řekněte, nejsou "k nakousnutí"?
    17. června 2014 | 06:00

    Také vás štve, že váš partner či manžel teď tráví většinu času před televizní obrazovkou? Co naděláte, mistrovství světa ve fotbale je v plném proudu. Zkuste si na něm ale najít i vy něco pozitivního. Fotbalisté jsou totiž nejen pohlední a svalnatí, ale i bohatí.

  • Cristiano Ronaldo

    Cristiano Ronaldo pózuje po svém gólu na 4:1 ve finále Ligy mistrů
    Autor: AP Photo
    Tahle portugalský útočník je super bohatý. Bohatší než argentinský Lionel Messi. Nejlepší světový fotbalista roku 2008 v polovině září prodloužil smlouvu s "Bílým baletem" až do konce roku 2018 a podpisem si zajistil nejen exkluzivní záruku, že pokud v Realu zůstane, bude za všech okolností nejlépe placeným hráčem mužstva, ale také si upevnil pozici nejlépe placeného hráče světa. Jeho jmění se odhaduje na 230 miliónů dolarů.
  • Lionel Messi

    Lionel Messi se musí probrat, pokud chce být dál nejlepším hráčem světa. V utkání proti Realu Madrid ve finále Španělského poháru se vůbec neprosadil
    Autor: EPA
    Argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za katalánský klub FC Barcelona a nosí číslo dresu 10, bývá stylem hry bývá přirovnáván k slavnému argentinskému fotbalistovi Diego Maradonovi. Přezdívá se mu "fotbalový bůh". Řídí Maserati GranTurismo MC Stradale a jeho čisté jmění je 180 miliónů dolarů.
  • Wayne Rooney

    Wayne Rooney ještě jako náhradník na lavičce Manchesteru United
    Autor: EPA
    Anglický útočník se se svými 95 miliony dolary řadí na třetí místo žebříčku. V garáži má lamborghini, aston martin, audinu, bavorák, bentley, ford, hummer, cadillac, chrysler a nově i range rover. Ze své ženy Coleen udělal hotovou diamantovou královnu, jen snubní prstýnek stál rovný milión korun. A za usedlost v Prestbury zaplatili 135 milionů korun.
  • Didier Drogba

    Didier Drogba zdraví fanoušky před odvetou osmifinále Ligy mistrů na hřišti Chelsea
    Autor: Reuters
    Útočník z Pobřeží slonoviny, který hraje za turecký klub Galatasaray má se svými 90 milióny dolary bramborovou medaily.
  • Samuel Eto'o

    Prosadí se Samuel Eto´o proti Mexiku?
    Autor: Reuters
    Kamerunský fotbalový útočník hájící barvy anglického klubu Chelsea FC se se svými 75 milióny dolary dostal do první pětky. Řídí Maybach 57 S Xanatec Coupe, ale vlastní bohatou sbírka aut, ve které je hodně exemplářů vozů Aston Martin.
  • Yaya Toure

    Yaya Toure
    Autor: EPA
    Číslem šest je se 70 milióny dolary záložník anglického klubu Manchester City.
  • Frank Lampard

    Frank Lampard
    Autor: Archív
    Anglie má více bohatých hráčů na našem seznamu, než kterákoli jiná země. Se 60 milióny dolary na kontě se do našeho žebříčku zajištěných krasavců dostal i tenhle záložník.
  • Steven Gerrard

    Steven Gerrard
    Autor: EPA

    Další anglický fotbalový záložník působící v týmu FC Liverpool, kde je i kapitánem, je na tom jen o něco málo hůř. Jeho majetek se odhaduje na 55 miliónů dolarů.
  • Fernando Torres

    Španělský útočník Fernando Torres vstřelil Tahiti na Poháru FIFA čtyři góly
    Autor: Reuters
    To Španělsko má na seznamu pouze jednoho ultra bohatého fotbalist. Fernandovo čisté jmění činí okolo 50 miliónů dolarů.
  • Gianluigi Buffon

    Brankář Juventusu Gigi Buffon mohl být po zápase proti Chievu spokojený. Čisté konto sice neudržel, ale jeho Juventus vyhrál 3:1
    Autor: Reuters
    Italský fotbalista hrající na postu brankáře, který chytá za italský klub Juventus Turín a italskou reprezentaci, patří mezi nejhezčí fotbalisty. Odhadované čisté jmění činí 50 milionů amerických dolarů.

Diskuse ke článku
.