Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity, které stojí za to sledovat na Instagramu!

  • Profil módní ikony SJP je jako procházka módní nebem.
    11. června 2014 | 06:00

    Instagram funguje v podstatě jako sociální síť, díky které mohou lidé z celého světa navzájem sdílet své fotografie. O svůj soukromý život se se svými fanoušky dělí i některé slavné krásky. Ukážeme vám, které rozhodně stojí za to sledovat. A hlavně nezapomeňte sledovat nás, na instagram.com/bleskprozeny.

  • Gisele Bündchen (33)

     

    Nádherná brazilská supermodelka se na svém instagramu pravidelně dělí o zážitky ze svého neobyčejného života. Na profilu naleznete spoustu fotek ze zákulisí módních přehlídek, z výletů i s prosluněných pláží.

     

    Podívejte se na nádhernou Gisele přímo ZDE!

  • Lupita Nyong´o (31)

     

    Vycházející hvězda, držitelka Oscara a nejkrásnější žena roku 2014 se s vámi ráda podělí o své soukromí na svém instragram profilu. Nejvíce se pokocháte z Lupitiných skvostných outfitů a originální manikúry. Pobaví vás také  bláznivé fotky s jejími přáteli.

     

    Na Lupitu se podívejte přímo ZDE!

  • Sarah Jessica Parker (49)

     

    Profil módní ikony SJP je jako procházka módní nebem. Prohlédnete si luxusní boty, skvostné róby i snímky z výletů do nevšedních míst.

     

    SJP alias Carrie můžete sledovat přímo ZDE!

  • Drew Barrymore (39)

     

    Jste fanynkou úžasné herečky Drew Barrymore? Pak určitě musíte sledovat její instagram, kde se doslova ponoříte do jejího soukromí. Drew vám předvede své kulinární umění, představí vám své nejbližší přátele a pobaví vás vtipnými grimasy.

     

    Krásnou a vtipnou Drew sledujte přímo ZDE!

  • Nikol Moravcová (26)

     

    Z českých celebrit rozhodně stojí za to sledovat mladou modelku, moderátorku a bloggerku Nikol Moravcovou. Svůj profil na instagramu denně zásobuje novými příspěvky, které vás doslova vtáhnou do děje fotografie. Těšit se můžete na spoustu selfie, fotografii skvělého jídla i nádherných outfitů.

     

    Nikol můžete sledovat přímo ZDE!

    Celebrity na instagramu
    Autor: Instagram

Diskuse ke článku
.